Inte ett dugg jävla roligt alls.

Hallå, får jag säga en sak?

Jag e nere.

Har sjukt ont i hela jävla bäckenet, fast jag säger mellan bena. Sammandragningar typ arton miljarder om dan som gör att jag måste lägga mig ner för att de ska gå över. Jag är tjock och sur och världens sämsta mamma. På riktigt!

Nu kanske jag tyckte att det räckte med det, men nej.
Jag har fått tillbaka det värsta jag vet. Det snurrar emellenåt till så mycket i skallen så att jag nästan ramlar omkull, om jag inte ligger ner förstås, för då mår jag bara illa.
Det är inga jävla kristaller som rubbas, inge fel på min hjärna, utan "bara" spänningar i mina öron som ger mig det här skiten. Detta enligt en specialist som gjort ett gäng tester på mig under en hel dag för två år sen. Fatta töntig grej som gör att man e helt utom kontroll.
Jag sover numera sittandes eftersom det förvärras när jag ligger ner. Behöver jag säga att det oxå suger?
Juuuust det, jag har en skithosta oxå, en sån där sitteribröstethosta ni vet.

Jag va ba tvungen att skriva av mig för nu tycker till och med jag synd om mig själv. Faktiskt.

Men jag har en sambo som e grym i det här läget. Han pjoskar inte med mig. Han säger inte -Åååå lilla hjärtat, staaackars diiiiig...
Nä, han säger att jag ska fan ta det jävligt lugnt så att jag får må bra. Han hade tom ett förslag att jag skulle behöva röka på så att jag får släppa allt för en stund.
Haha, han e fin han. Det e kärlek det, att erbjuda sin gravida sambo en puka.
Sin gravida häxan surtant dessutom.

En annan sjukt jobbig grej med allt det här är att jag inte vill berätta för nån hur jag mår. Jag vill inte att nån ska tycka synd om mig för då känner jag mig ännu mer värdo. Jag vill att mina vänner bara ska ringa och prata om sig själva och berätta vad som helst, trist eller kul, men bara inte prata om mig för det är bara så tråkigt. Aight?

Nu va det nog med det här inlägget. Jag återkommer nog med mer skit sen, så va inte oroliga.

Kommentarer
Postat av: Jagjagjagjag

Jag kan prata om mig själv så slipper du känna dig värdelös. Makes sense....



Okej först vill Jag börja med att Jag har sån fruktansvärd mesnvärk.

Sen har killen målat här hemma så det stinker målarfärg i hela lägenheten. Nästan så man känner sig lite yr i huvudet för att det luktar så starkt. Sen en annan grej, vi har tvättmaskin i badrummet så jag körde lite lakan o påslakan o sånt sen kom jag på att jag inte vill hänga upp det för att torka i hela lägenheten, (så stort har vi liksom inte)så jag gick ner i tvättstugan o då var den redan bokad men ingen tvättade o det var bara en timme kvar på tvätttiden(sista tiden såklart) så jag slängde in tvätten i torktummlaren o gick tillbaks en timme efter, då har ngn blivit förbannad för att jag inkräktat på ngn tvätttid så den här jävla människan stängde av torktummlaren så när jag kmr ner i tvättstugan så är min tvätt lika jäkla dyngsur som den var för en timme sen.

Vem gör så liksom?



2011-01-04 @ 16:16:11
URL: http://m

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0