Byllerbun.

Man ska inte klaga, man ska inte det. Man fååår inte det.
Det finns de som inte kan bli med barn och gladeligen skulle må illa för att få det. Lätt.

MEN... När det här är över, då ska jag njuta av att äta. Njuta av att frossa. Njuta av att äta frukost igen.
Det tar mig en timme att äta frulle. Ni vet ju hur jag äääälskar frukost annars. Nu går det knappt.
Mvc-sköterskan sa att jag kunde försöka äta precis det jag var sugen på, så att jag iaf får i mig nåt. Bara det att jag inte är sugen på nåt alls. Ibland aprikoskräm och ibland välling. Så det är typ det jag äter med någorlunda aptit. Resten tvingar jag i mig.

Men jag klagar inte. Inte alls.

Idag ska vi packa för två veckor i ett hus som vi hyrt. Brygga och strand och härligheter. Ska bli såååå nice. Vi måste typ ha med oss allt. Och lite till.

Igår fyllde tvillingarna år. Fyra år! Stora och fina är dem. De bor som prinsessor oxå..i ett slott som är inrett med deras mammas utsökta smak.
Det var ju oxå prinsessklänningarna som fick kalasbesöket till sin ände. Lillkorven blev förstörd över att inte få en klänning hon oxå. Jag försökte förklara att man får fina saker när man fyller år eller när det är jul. "Jag är treeee ååååår" sa hon mellan tårarna som höll i sig halva vägen hem... Hade det inte varit för pappan så hade jag åkt direkt och köpt en. Tur att han finns. För mig.

Nu är det barnen i Bullerbyn och en av dem ramla ner i en isvak just. Det är läskigt så då måste man hålla handen i soffan.

Tjing.


Mi sento male.

Jag lever, men jag har inte skrivit för jag mår illa hela tiden. Förutom just precis när jag äter, vilket jag gör en gång i timmen.
Åff kårs e jag på tjocken och e skiiiiitglad över det men det är för tidigt för att säga grattis så gör inte det.
Men varför skulle jag inte berätta det? Går det bra så är det ju askul och går det dåligt så vill jag ju ha en massa pepp och kramar. Ju.

Skriver alltså inte pga att jag mår skit. Frågor på det?

Hej då

Semana Siete.

Jag har så jäkla bra kollegor. Om det inte vore för dem hade jag inte jobbat kvar. Grymma på alla sätt.
Dock inte lika roliga och coola som jag, men det är väl uppenbart.


Sommarlov, semester och röda stugor.

Jag tycker att det är så konstigt det här med familj och släkt. Att det är lite blandat i familjerna är ju inge konstigt alls, men att vissa behandlas på ett sätt och andra på ett annat, det är fanimej skamlöst.

Ville ba sätta det på pränt så att jag kommer ihåg när detta gjorde mig irri.

Hej då, nu ska jag städa. Det får man som straff när man får va ensam ett par timmar.


This year

Ni kommer ihåg förra årets bild va? Det här blir nog årets sommarbild... Världens finaste skrutta.


Go home!

Det är kul att vara tillbaka på jobbet.
Här är det svalt och skönt.
Jag har knappt nåt att göra alls och sitter och softar ordentligt.

Allt det ovan skrivna är ett bra exempel på lögn. Ljug. Osanning. Ironi och så vill.

Jag vill hem nu.

Grannfejden.

Helt sjukt, lillkorven och sambon sover fortfarande! Checka klockan liksom. Ninefourtyfour god dammit.
Jag dricker kaffe och sitter i solen på ballen. Asnice.

En kul grej; Vi har en port som liksom tillhör vår våning här på gräddhyllan, som vi alltid brukar ställa upp eftersom det luktar hund i trappen. Då är det en av grannarna som alltid ska pilla på en liten splint(jamen en liten grej rå) på dörren så att den inte går att ställa upp. Det är så irri att man alltid måste trycka in den där prylen för att dörren ska ställas upp.
Sambon är ju liksom lite hetsig ibland, så han tog en dag sitt superduperstarkajobblim och limmade fast, och jag citerar; splintjäveln.
Nu är det så förbannat jäkla skitkul att vi såg den gubben stå å pilla och greja med den där prylen för att trycka tillbaka den. Det kommer aldrig att gå kan jag säga.
DET är humor.
(jag fnissar när jag skriver det)


Pusshej!


Puss.

Hemma igen efter en tripp till Västerås.
Vet ni hur mycket affärer det finns där? Hela stan är som ett stort shoppingcenter med trevliga affärer och restauranger. Asbra.
Fint hotell och frullen får 3 av 5 grillade tomater.

Jag och lillkorven tog en båt i onsdags morse som gick ut i skärgården till ett bad som var helt fantastiskt. Om ni är i Västerås mede barn så måste ni åka dit. Östra holmen heter det och det tar ca 20 min med båt.
Vi kom med första båten så vi fick bästa platsen vid stranden. Träffade en annan mamma med sin fyraåring och det var bra. När man är ensam med en liten vilding så är det svårt att hålla koll på vattnet OCH väskan på stranden.
Turen tillbaka tog lite mindre än en timme och då somnade baderskan i aktern med svalkande vind i håret.
Låter mysigt va?
Det vare oxå.

Vi åt gott med pappan och jobbarkompis på kvällarna.

Igår började det ökända Power meet. Då åkte vi hem. Raggare och en massa coola bilar är lite för mkt även för mig.
Sambons jobbarkompis stannade kvar, han skulle möta upp ett gäng och festa hejdlöst i flera dagar. Jag som är tio år äldre än honom fick mammakänslor och påminde honom om att äta ordentligt, för då brukar det gå bra.
Jag är sååå gammal asså.

Idag är det inget speciellt som händer, jag ska klippa mig igen. Blev så missnöjd med senaste klippningen så att jag går till nån som får fixa till det. Ser ut som om jag klippt mig själv nu. Passar en förortsmorsa iofs.

Mer kaffe tack. Hej då.


Västejås.

Idag åker jag och lillkorven till Västerås för att hälsa på sambon som jobbar där igen. Vi ska på utflykter och ha mysigt..Lyx.

Igår var vi på Bvc för treårskontroll(kanske inte ett ord men palla stava av) vilket förstås slutade med bara stora A:n. Min dotter är klok som en bok och lång som en stång. Hon har alltid legat över kurvan på längd och vikt och det tycker jag är skitbra. Fortsätter det, som det inte alltid gör, men då blir hon runt 180 cm när hon är vuxen.

Inge kul å va lång när man är tjej men hon får väl modella lite rå. Ingeee konstigt aaalls. Jag menar kolla in hennes morsa, snygg som få.

Nu ska vi duscha, dammsuga och packa. Helst innan tio.

Fröken M, ring mig, mitt tandkött blöder!


Vac.

Jag skulle ba säga att jag har semester så jag kommer inte att skriva så mkt här då.
Nej just det, det gör jag ju inte ändå.

Sol och sommar asså. Bäst.
Min dotter har bruna sommarben fulla med blåmärken, skrapsår och myggbett. DET är underbart och ett riktigt sommartecken.
Mina ben är lika vita som bakgrunden på ett outlookmail. Med en touch av bus. Gula alltså.
Det är oxå en färg iofs.
Jag har fått färg.

Idag blir det baksidan med grannarna. En barnpool ska fyllas med iskallt vatten i skuggan. Sen skära upp en melon och lägga bitarna i frysen. Efter det vara i skuggan resten av dagen. kl fyra får man korka upp en mousserande va?


PUSS

RSS 2.0