76.7

Jag vet när den här lillplutten kommer ut. Till och med vilken tid op startar. Ocharmigt kan man tycka, men det tycker inte jag. Det väger upp min första förlossning på nåt vis. Där blev ju inget som det borde. Nu sitter jag här med min mage som rör sig åt alla håll och tänker att snart är den här lilla människan utanför min kropp. Då har jag inte samma koll på honom längre. Då ska man uppfostra sina små till att bli självständiga individer. Fast jag helst vill att de ska vara nära mig jämt och alltid. Nu ska jag fortsätta guida sambon igenom korv stroganoffen. Ja, det behövs. My god. Själv ligger jag på divanen och latar mig. Har jag gjort hela dan faktiskt. Blodprov på vc på morgonen och sen åt vi frukost nr 2 på, håll i er nu, McDonalds! Helt galet men gott faktiskt. Jo, det e sant. Sen kom vi hem och jag sov två timmar. Sen mat igen... Ha ha, och nu från soffan till matbordet igen. Lovely.

Cry baby

Hörrni, jag e sjukt trött idag.
Sådär galet trött så man ba vill sova hela tiden. Helt galet.
Känns nästan som om jag e bakis. Men det är ju typ det sista jag är.

Jag skulle ba klaga av mig litegrann.


Bloop bloop

Träffade nyss på världens coolaste tant.
Jag hade lämnat på dagis och vaggade på trottoaren när en liten tuff bil stannar för att betala parkering. Hon öppnar dörren och då skrålar Septembers "Mikrofonkåt" ur högtalarna. Bara det är ju coolt om man e typ 60+. Trodde allt va dunkadunka för en då.
Hon ger mig en snabb blick för att sen stanna och skratta mot mig.
-Men det va mig en underbar mage du bär på! Ramla för guds skull inte nu lilla gumman!
Men liksooooom, hur söt får man bli?!

Där är ett av skälen till att jag ska börja träna på riktigt efter det här. Har man hälsan kvar så blir man glad och blir man glad så kan man sprida det vidare och då blir allt sådär himla roligt hela tiden.
Amen typ. Jag blev ju glad av henne.

Ibland om jag känner mig lite låg av ingen anledning, då googlar jag bloopers. Då får man skratta. Det är hysteriskt kul när folk säger fel. Eller ramlar. Eller pruttar i direktsändning.Eller säger fitta ist för ficka. Den e så rolig.
Jamen vafan, låt mig va.


Puss blir piss.

På natten om jag vaknar så kommer jag på en massa saker som jag ska skriva om. Men jag borde skriva upp dem på en lapp eftersom jag aldrig kommer ihåg det när jag vaknar.

Idag va fröken M här igen och tog hand om mig. Ja, hon säger tydligen det på jobbet, att hon tar hand om mig på luncherna. Som nån slags vårdare. Bra ju.
Lagade laxgryta gjorde jag.
Märker ni hur lite jag har att göra om dagarna? Jag orkar inget ju. Jag lämnar på dagis och efter det så e jag helt slut och måste sitta still så att sammandragningarna ska sluta. Sen går jag här och fixar och grejar och gör lunch och mat och städar och rensar och pratar i telefon...
Men snart, very snart, kommer han ut. Super-Charlie.

Vi handlade på Coopen idag. Jag hade med mig medlemskort, rabattkuponger, erbjudanden och såna bra saker. Då skäms sambon. Ha ha. Jag va ju tvungen att säga till hon i kassan att han som packar har iiiingenting med kupongerna att göra. Inget alls. Då skäms han ännu mer.
Det är kul. Idag sparade vi cirkus 200 bagare på dem grejerna, så han kan ju skämmas bäst han vill.
Sen att dem pengarna vägdes upp av kakor och annat onyttigt jag tvunget skulle ha, det hör inte hit egentligen.

Nu ska jag göra middag. Nä, jag ljuger, för jag värmer bara lurren till middag.
Igår köpte vi mat på grillen. Fy va äckligt det är asså. Innan man ser maten och bara tänker på den så känns det okej att slippa laga mat bara..men sen när lukten är innanför dörrarna, då vet man varför man inte äter där så ofta.
Thaimat e okej att köpa med hem, inget annat.
Om ingen öppnar typ ett fräscht italienskt place som man kan köpa med mat ifrån. Då e det oxå okej.



T minus

Det är ganska få förunnat att ha en bra chef. Jag har en bra chef. En som ringer bara för att kolla läget och inte med nån jobbfråga. Bara för att höra att man mår bra. Stort ju. Vissa har ju big asholes som chefer. Arselhål helt utan känsla för nåt alls. Tokigt. Idag va fröken M här igen. Stackarn, jag har tvingat henne att komma på lunch varje dag den här veckan. Jag har så tråkigt! Kroppen skriker numera efter kolhydrater... På riktigt! Igår köpte sambon kalaspuffar liksom. Det har jag inte köpt sen jag... Ja, sen jag va liten tror jag. Nu dricker jag kaffe och vill ha en snus till. Snart kommer de andra två hem och då ska jag laga laxstroganoff. Det är en vanlig rätt här hemma. Gott, enkelt och nyttigt. Efterrätt? Partypuffs såklart.

Show me the money!

Här sitter jag i soffan med en sko på mig. Den förbannade dragkedjan gick av så nu går det inte att dra ner den vilket gör att det inte går att ta av den. Jag är ju inte direkt smidig heller, men snaaart ska jag upp på en stol, plocka ner verktygslådan och demolera sönder den här jävla skon. Dessutom blev mitt lilla hjärta ledsen idag när jag lämnade på dagis. Det ääär det värsta jag vet. Hon ville inte gå hem men hon ville att jag skulle stanna på dagis... Imorse var det första hon sa när hon vaknade; "kunde inte pappa stanna hemma en liten stund så att jag kunde krama honom". Hur fint? Nog en fas av nåt i stil med detkommerettsyskonochvadhändermedmigdå. Numera somnar hon hos oss och sover där hela natten. Det funkar, helt sjukt. Jag sover som en prinsessa!? Inte bra inför kommande syskonet, men hey, om alla mår bra av det så tänker jag inte påtvinga nåt annat.

Ullaride.

Tittar på familjen Annorlunda. Behöver jag säga nåt? Jag vet, vi har sju barn och så åker vi till Ullared med allihop. De borde ju få medalj asså. Jag skulle inte ens orka ta med mig själv på sånt. Skulle tappa bort mig och va tvungen att göra ett utrop efter mig själv.

Puss

Nu har jag hämtat min fina lilla skrutta som va så glad eftersom de ätit pannkakor på dagis. Lättroad. Nu tittar vi på spöken på teve. Måste laga mat snart oxå. Hon är tydligen hungrig.

Faster.

Jag har blivit faster!! Till en sååå fin pojke... Fy fan, jag ba grinar asså. Stort och häftigt och underbart och härligt... Idag har jag skrattat. Mest åt andra som är fula och pinsamma. Sånt är ju förbannat kul asså. Jag är väldigt glad att jag har fröken M. Hon tycker oftast som jag och dricker mkt vin. Bra jäkla egenskaper där! Nu ska jag äta hårdmackor med ost. Hur gott?! Bm sa att jag såg tunn ut i fejset och har inte gått upp nåt sen sist jag va där. Mkt konstigt. Men det beror nog på att jag inte är sugen på socker alls. Hej då rå.

Timmyyyy, heeeej Timmyyy.

Jahopp.

Haft en hostande liten skrutta rakt i fejset hela natten. Stackarn. Henne alltså. Hon hostar så fort hon rör sig typ. Hon får följa med mig på äventyr idag. Ska till KS för lite koll och sånt.

Nu sitter vi framför teven och tar det piano. Man får det.
Hade iofs hellre varit min syrra idag. Snart på ett plan mot ett härligt chartermål... Apa! Hon kunde väl varit hemma här och tagit hand om lillskrutt och sambon(han hade inte sagt emot) istället.

I juni flyttar vi. Inte till nåt större men nåt bättre. I det området vi vill placera oss inför framtiden. Nytt och fint. Ny förskola där jag vill ha båda skruttarna sen. Blir bra.

Gravid är inte kul längre. Jag e så less så att jag bara vill gråta och ge upp om ni fattar. Ja, det gör man ju inte men för att ni ska fatta... Har mått illa och inte kunnat äta som jag velat, sen i juli(och ja, hela semestern oxå). Har haft ont i hela jävla underredet sen i oktober, Inte kunnat röra mig ordentligt och känt mig höggravid. Jaaaaaaaaaaaaaa, jag vet att man ska vara tacksam, men hey! Min graviditet och min blogg.
Ni hajar ju hur tacksam jag är men jag får ändå klaga.

Första barnet e ju hur soft som helst. Man kan lägga sig och sova nääär man vill och får sova hela natten utan att bli väckt. Inga måsten alls. Dessutom hade jag knappt ont nånstans då.

Nu ska jag platta mitt hår. Ja, jag kanske har börjat med det eftersom jag ser lite ut som ett lejon just nu. Stooort och burrigt hår är inte min grej. Om jag inte e full. Men det har jag inte varit sen den 19 juni.

Bjuder på en bild där jag e sådär vackert gravid ni vet.



Fy fan. Kan man platta kroppen oxå?








Just det!

Imorse vaknade jag av att det bubblade nånstans i lägenheten. Jag tänkte att nu flyter det bajskorvar i badrummet eftersom grannen (äntligen) spolat ner sin äckliga hund i toan. Men så var det ju inte. Det var ljudet från teven en kvart innan sändningarna börjar på barnkanalen. 05.15. Där satt min lilla skrutta under en filt och sken upp som en sol när hon såg mig. Jag blev glad att jag lyckats sova trots att hon gått upp. Nu har jag druckit välling med grädde i och snart är det lunch. Ha! Längtar till sommaren gör jag oxå. Då ska jag dricka mousserande och snusa. Hela dagarna.

Salvation

Kaffe i tjockissoffan. Gott och behövligt. Fokuserar på att gå in i duschen men det är ju så jobbigt. Märker att jag inte har nåt kul alls att skriva idag, men have mercy on me pls. Kroppen gör ont. Jo, hela kroppen faktiskt. Jag har ett basmuskelprogram som jag hör hemma ibland. På sista tiden har jag bara kört armar och axlar för att inte belasta fel. Det konstiga är att igår, då fick jag träningsvärk?? Fast jag gjort exakt samma sak i två veckor och inte känt nåt alls. Ja ja, min kropp är utom min kontroll. Längtar efter den här lilla skiten sp jag blir tokig snart.

Release me

De här städhormonerna är jobbiga asså. Jag vill liksom städa och rensa allt. Typ. Idag har vi monterat ikeaprylar och slängt hur mycket som helst. Känns kanon. Lite har lagts på Tradera oxå. Sambon tycker att det är onödigt men vafan, många bäckar små liksom. Jag gör ju allt från telefonen och kan alltså maila och hålla kolla utan större ansträngning. Det är ju värt några kronor om dan. Idag fick vi låna en stor låda kläder från sambons kusin. Nu behöver vi knappt köpa nåt alls. Miiicket bra. Igår var vi på Ikea och Biltema... Inteee kul. Men behövligt. När vi kom till Biltema var jag på fullaste allvar helt slut. Jag satte mig och väntade samtidigt som jag åt varmkorv. En fin syn. Jag gillar inte ens varmkorv. Men det va oxå behövligt. Jag har ju länge haft väldigt svårt att sova, är lättväckt som fan. För att inte säga sjukt lättväckt. Allt sen lillskrutt föddes. Därför har jag sovit ensam och lillskrutt med sin pappa. Konstigt kanske men ett fungerande system. Nu tänkte jag dock ändra på det. Igår flyttade jag in till min sk andra hälft igen. Vi köpte Sänghimmel för att försöka få henne att sova i egen säng. Tror ni det funkade? Nä. Jag vaknade flera ggr och sov som ett Q. Men jag ska vänja mig. Kan inte hålla på så här. Jag vill lära mig sova sådär djupt som andra gör. Som inte vaknar när en bil åker förbi utanför eller när sambon går upp och går på toa. Tro mig, sjuuuuukt lättväckt. Om lillskrutt kommer in på natten så har jag vaknat redan när hon satt fötterna i golvet i sitt rum. Skulle vilja kunna sova som min kära vän. Hon sover tungt. Så tungt så att hon kan gå i sömnen och ut på en parkering utan kläder. Helt galet!! Inga namn nämnda. Men askul ju. Lite. Hej då.

Prinsesshimmel.

Okej, det är jättebra att sambon jobbar extra för att vår ekonomi ska vara bra, meeen inte jämt. Idag hade jag velat sova längre än tills hans väckarklocka ringde. Kan ju aldrig somna om heller. Speciellt inte när lillkorven vaknar oxå. Sparkontot innehåller ju aldrig tillräckligt iaf. Mathias och Charlie, släng er i väggen, jag vill ha roligt oxå, inte baraa spara. Kalla mig konstig. Nu ska jag göra frulle och kaffe och sen blir det bättre. Todays mission blir införskaffning av sänghimmel till M. Hoppas hon sover i sin säng då.puss.

Vafan säger Frank Andersson?

Idag blev vi hemma allihop tack vare vädret. Mysigt faktiskt. Släppa allt å bara vara. Äta bullar vid lunchtid och få godispåse på en fredag.. Typ sånt! Nu ska vi kolla film och njuta av att finaste treåringen somnat och att det är lite tyst.

Säl

Snöoväder minsann. Jamen vad trodde ni då? Våren kommer alltid senare här i Sverige. Surprise! Jag längtar nu. Känslan att nåt ska gå fel är dock överhängande just nu. Jag försöker tänka om och positivt och allt sånt. Men det går inte. Blev så jäkla snuvad när M föddes. Astaggad från början och sen blev allt helt tvärtom mot vad jag trott. Klart jag visste att det kan gå på olika sätt, men inget av det stämde. Har ända fram tills samtalet med läkaren trott att det va fel på mig...men det var det ju inte. Går man och läcker vatten en vecka så kan man såklart få en infektion. Det fattar jag NU. Nu är jag för det första rädd för att den här lilla killen inte är klar när han plockas ut. För det andra är jag rädd för att de ska ta honom ifrån mig efter snittet. Att få vänta i timmar på att få se honom. Nio timmar var det sist. En fruktansvärd väntan. Visste inte ens om hon levde. Jaaaa, det finns en pappa som är där såklart. Men i det läget var det bara en sak som gällde, att få se henne. Jag är en logisk person och förstår att det är hormoner som gör allt det här nu. Men jag ville ändå dela med mig. Jag är ju så jäkla givmild och snäll. Och lik en säl.

Svammel

Det är så mycket jag vill. Mycket jag vill ha och göra. Även om jag vet att tiden kommer så är det fan svårt att hejda sig. Min svagaste sida kan vara tålamod. Om jag vill ha nåt så vill jag ha det på en gång och helst inga omvägar. Ohållbart, jag vet. Men sån är jag, tydligen. Just nu väntar jag på ett brorsbarn som ska ut. Ska bli så jäkla roligt! Min bror ska bli pappa. Det e ju helt sjukt egentligen. Ska bli intressant och spännande att se honom axla papparollen. Jag har inga tvivel på att det blir bra, men ska bli kul att faktiskt få se det. Nu ska jag försöka sova för jag svamlar ju för fasen. Pusshej.

Love

Jag vet när han kommer! Som allra senast iaf. Så jäkla skönt faktiskt. Har så förbannat ont hela tiden. Nog om det. Idag har jag fått mkt gjort. Mkt sånt där pappersgrejs som man inte gör annars. Nästan klart nurå. Snart ska jag hämta lillskrutt som förmodligen kommer att vara arg för att jag hämtar och inte pappa. Får väl locka med att hennes efterlängtade stövlar kommit nu. Som hon längtat... Bruna stövlar med rosa detaljer. Ja jäklar. Sen har jag kommit på att vi måste köpa maaassor till den här lilla korven i magen. Har typ inga kläder till ungen. Han får inte ha rosa för sambon nämligen. Peace.

Njoy.

Äter aprikospure och dricker välling. Välling med grädde i. Inte hungrig men eftersom jag måste äta så gör jag det. Jag är inte glad. Eller jag har jäkligt svårt att va glad. Konstiga hormoner det här. Fy va skönt när denna unge är ute asså. Då kan jag lova att det inte blir fler. Då ska jag njuta av livet varje dag. Ordentligt. Puss.

Funny bastard rntya

Stora och lilla är på bio och jag blev själv.
Då bjuckar jag på några bilder. Guuuuuu va kul tänker ni. Jippi!


KOlla hur hon håller sin enorma snutte. Ena kanten på överläppen. Så har hon gjort sen hon kunde styra sina händer.

Så här ska man göra på de flesta kort. Tummen upp.
Funny bastard.

Ett konstverk. Bara sådär.

34
Checka min överarm.

From my point of view.

Sådär, tacka fint nu för det e asjobbigt att ladda in dem.




Mohahaha.

Hej på er. Vi va i kista för att pappan och lillskrutt skulle på bio. Synd att biljetterna skulle hämtas i torsdags och nu var slut. Jag måste hålla i allt om det ska funka ( nu blir han skitsur om han läser). Det fick bli McD och sen semla. Bion tar dem ikväll. Hon hade verkligen sett fram emot den filmen. Trassel heter den visst. The Rapunzelstory. Jag tror att jag har bihåleinflammation. Tryck i hela fejset och värsta huvudvärken. Mindre kul men bättre å ta allt skit nu så kanske man slipper det sen. Har extremt lite energi just nu och det e ju värdo såklart. Nu ska jag försöka sova en liten stund. Kul morsa och sambo man är. Inte ens snygg längre. Ha ha.

Svag

Herrejössesförkylning. Däckad idag.

Bikt

Mäh, man kan inte blogga kvart över fyra på natten. Folk kan ju tro att man inte har nåt liv. Nä, ett liv har jag, jag lovar. Men jag kan inte sova för jag e såååå förkyld. Typ snor. Överallt. Ont i ena örat. Hostan från helvetet e nu min alldeles egna. Jag kan bara ligga på sidan oxå. Gör inte saken bättre. Snooooor. Nu måste jag försöka sova asså. Kramp i ena benet gör asaont. Nu har jag klagat klart. Tack.

Däppt i däsan.

Mvc nyss. Jag e skiträdd nu för förlossning och förhoppningsvis blir det snitt lite tidigare än 13 mars. Jag e liksom skiträdd. Det är precis som att jag vet att nåt ska gå fel. Inte vet, men det känns som det. Nu gjorde jag som min kära sambo sa och verkligen berättade hur det känns. Ingen ide att riskera att det åter igen blir 48 timmar och sen akutsnitt. Dumt å va duktig i det läget. Han följde med och skulle stötta men det behövdes inte. Han kallade mig cry baby efteråt, men iaf. Nu vill jag äta igen. Hade tydligen gått ner ett kilo se sist. Men det finns att ta av freunde. Pusshej!

Meanmachine

Många som ska hålla på nu asså. Ta på magen, fråga hur många dar jag gått över tiden och andra irriterande grejer. Men nu vet jag vad jag ska säga för å få dem att knipa käft. Jag säger att jag precis passerat vecka 12. Hon på Ica blev verkligen helt tyst. Skönt. Jaaaa, jag förstår att man frågar och vill veta och jadajada, men det struntar jag i. Jag e otymplig och sur.

Komplimangkaffe.

Idag är jag inte hungrig. Galet som attans. Men det kanske är bra på nåt sätt. Igår var jag i Gränby centrum och väntade på sambon som hade snabbjobb. Fick äta frukost ute, dvs framdukad och riktigt god. Det gillar jag. Skulle precis börja läsa min bok i den sköna soffan med kaffet i handen, när en tjej satte sig bredvid mig. Hon sa att hon va tvungen att säga till mig att hon aldrig hade sett nån så vacker höggravid tjej förut. Fatta va snällt! Jag visste inte vad jag skulle säga så jag sa tack lite blygt (!). Sen va det ju kört. Vi satt länge och pratade om förlossningar och barn... Hon hade haft det ungefär ganska precis som jag vid sin förlossning. Dessutom skrev hon för nån läkartidning och hade sett en massa forskning kring det. Myyycket intressant. Kul med såna människor tycker jag. Som säger snälla saker.

RSS 2.0