Montag

Det är så tidigt nu. Jag har vaknat flera ggr inatt och därför vill jag inte gå upp nu. Men jag måste för lillkorven ska till dagis. Varför berättar jag det då? Inte fan vet jag.

Handboll e tråkigt.

Här hade jag velat lägga in lite bilder via mobilen, men det går ju inte. Bajs. Apropå bajs så är det ju kanon att det finns microlax. Nowadays. Idag har jag och lillfis varit hos mamma och fått allt serverat.. Fan va skönt det va. Köpte äckelmat på McD på hemvägen. Inte bra, inte gott men ganska så jätteskönt. Nu blir det film.

Statistik

Lillskrutt har hostan från helvetet... Pigg och glad men hostar hela tiden. Stackars. Såg nyss att jag fortfarande har ca 50 stadiga besökare varje dag. Galet eftersom jag är så dålig på att skriva varje dag. Men askul. Idag får det bli lugnt. Apoteket på sin höjd. Pusshej.

Feeed me.

Sol igen! Attans va härligt. Jag har lämnat på dagis precis. Min lilla lyckliga skrutta asså... Undrar hur jag lyckades få ett så underbart barn? Hon är klok som en bok och ser nästan allt positivt. Skämtar gör hon oxå, ofta. Sen säger hon -mamma, ja ba skoja! Hur fin som helst! Nu ska jag läggs mig i sängen. Sängen som sambon flyttat ut i vardagsrummet. Tjocka Anna måste ligga skönt. Det är inge kul å ligga i sovrummet själv hela tiden. Nu e jag me liksom. Puss

Bullen

Solen skiner och jag blir så glad då.

Idag fick jag hela förmiddagen med sambon.. Vi städade (han) och gjorde storkok.
Jo, det är faktiskt sant.
Nu jobbar han och jag och lillskrutt har fikat. Mysigt.
Hon e så stor tjej nu. Stolt att hon ska bli storasyster och berättar det för alla... -Mamma har min lillebror i magen! Han ska heta Charlie.
Tur att hon berättar det för annars kanske nån missar att jag är gravid och det vore ju tokigt.

Igår fick jag träffa några kollegor och äta gott och catcha up på skvallret på jobbet.
Alltid lika trevligt.
Det här åt jag

Asså det va så gott.

Vi va på "Krogen Lite till" som ligger här i Märsta. Faktiskt det enda stället som jag gillar att äta på in these hoods. Bra mat och mysig stämning. Prova!

I måndags var vi på tillväxt-UL för å kolla hur stor miniskrutt är.
Han är inte alls nån jättebebis. Han ligger till och med lite under normalkurvan. Så det så.
Magen däremot, ligger jävligt mkt över normalkurvan. Men i det fallet väljer jag att ignorera det så gott det går.
45 dar kvar idag. Inte för att jag räknar.

Vi har köpt vagn oxå. Jag e såå nöjd att vi hittade en sån som jag ville ha. Grön, svart och dessutom kan man klicka i bilbarnsstolen oxå. Smidigt som fan.

Jag va fräck som attans när vi köpte den. Men det va bra för då sparade vi 500 bagare. Det är mkt i dessa tider mina vänner.
Nää, inte för er förstås, men för mig. Tänk inte bara på er själva hela tiden.

Annars händer det inte så mkt alls. Jag äter och äter och sover. Typ. Sen äter jag lite oxå.
Ganska sur e jag tydligen.

Nu fick jag ont i arslet av att sitta här så nu slutar jag. Puss.

JOmenvisst.

Den här bilden tog jag på mig själv för att jag tycker att min hy e alldeles förträfflig just nu. Grymma gravidhormoner och bra att äta mkt fett.

Hej!


Jag vill inte!

Jag sover inte, jag slumrar. Slumrararar. Det är ju ganska jobbigt asså. Lämna på dagis är tuuungt nu. 19.5 kilo tungt för att va exakt. Men ni vet vad som gäller. Ut me ungen, softa och cocoona i två månader, sen kör jag! Ska bli stark och skaffa en grym kondis. Ni ska få se. I september åker vi på charter two weeks och då e re bikini och va snygg som gäller. Ja ja, bikini iaf då. Nu ska jag sova. Sittandes. Slumrararara.

Kind of slow

Jag har liksom inte hajat att jag ska bli faster snart! Fatta va kul! Nu längtar jag som fan tills dess. Sen måste jag lägga till att jag, mycket sällan, säger att jag hatar nåt, men jag hataaaaar Håkan fucking Hellström. Så, hejdåhejdå.

Ett år sen
Ja, det va tider det.
Nu känns det som att jag aldrig mer kommer att va på pikalurven.

Idag va jag hos barnmorskan igen. Tillväxtultraljud inbokat. Stort barn igen. Skönt.
Eller, va vet jag. Jag har ju inte fött "normalt" förut. Jag e ju inte normal heller.
Nu har ungen, efter att ha legat med huvudet neråt hela tiden, vänt sig oxå. Det ska han ju inte göra liksom.

On top of things så är jag nu på +18 pannor. Det enda jag tänker på är vad jag ska äta härnäst.
Frågade bm om det verkligen va normalt, hon sa att om man är relativt liten sen innan så kan det vara så att kroppen behöver allt den kan ta åt sig för att bygga upp sig inför förlossningen.
Jag bad henne upprepa det.
"Liten sen innan"
Så fint sagt.
Petit liksom. Snygg.
Snygg sa hon dock inget om alls.

Jalla hej då hej då.
Ren liksom.

Hej hej.
Igår träffade vi mamma och man. De bjöd på fin lunch och lite roligheter för lillkorven.
Jag e ju som bekant ingen rolig mamma just nu. Pappa e sällan rolig. Mohaha.

Fick en parfym av mamma som jag verkligen gillar.
Clean heter den..å typ fresh laundry, eller vad det va. Gott som fan går jag omkring och luktar nu.

Nu ska jag sova en stund. Sen äta. Igen.
Och igen.


Eller?

Vi har kallat honom Emil hela tiden, men nu vill jag ha Charlie istället. Är det inte fint då? I like it! Vad ska vi göra idag då? Har lovat en snögubbe iaf. Pusshej

Puss.

Idag va det husdjursmässan, den va sådär. Värsta vädret oxå! Fy fasen va det snöar och blåser. Jag e nöjd att jag fått komma ut lite och dessutom gått på mässan, det ni. Nu är det popcorn och tända ljud på Steninge backe. Mysigt. Vi satt precis och pratade om hur mkt vi längtar till sensommaren och vår charterresa... Två veckor all inclusive. Jag tror att det blir kanon. Går allt som det ska så har vi ju en liten sexmånaders då oxå. Bara vara i solen och njuta av att ha aktiviteter till barnen och allting klart liksom. Jag tror ni fattar. Inatt fick min fina Anna och hennes M en liten lillebror till Lilly! Eller liten va han inte alls det, men ute är han nu iaf. Min fina, modiga och starka Anna. Hon hade precis fått morfin när hon ringde så allt va kanonbra. Jag får förmodligen planerat snitt på utsatt datum vilket känns skönt. Läskigt oxå. Pratade med en läkare som satte mig på plats genom att peka på sin namnskylt (docent/överläkare) och säga -Jag vet vad jag pratar om och om jag säger att du inte kunde ha gjort nånting annorlunda med din förlossning, så är det så. Okej. Jag kanske visst kan föda barn. Jag kanske till och med hade så jäkla ont som jag minns. Kanske tål rätt mkt smärta ändå. Okej.

RSS 2.0