Fett curlande morsa.

Alla ba snackar om dagis och att man ska ha en dagisplats och åh va lätt allting är.

Fatta, jag ska lämna min skatt till någon helt okänd som ska ta hand om henne. Byta blöja, mata, trösta och se till att hon e glad. Hur fasen ska det gå liksom? Jag måste lämna en bibba med papper där jag skriver ner allt. En bok typ.
Eftersom dagispersonal inte har en aning om hur barn ska skötas.

Eller för att jag är världens största hönsmamma som har överlåtit inskolning åt sambon eftersom jag förmodligen aldrig skulle gå därifrån ens.
Jag vill aldrig lämna på morgonen. Då måste jag säga upp mig.


Kort för balkong, inget annat.

Joråsatteh,  solen skiner och alla är glada.

Vi har varit på open preschool och nu ska vi äta mellis (det kallas det när man äter mellanmål).

Jag måste klippa mig. Typ jämt. Skumt asså, hår och naglar växer som ogräs. Häxnaglar och slitna utstående hårtoppar på nolltid. Jag kanske är en häxa after all.
Ja ja, ingen tvekade om det. OK.

Annars e re lurreburre och det snurrar på.
Vill ha en stor, grön, lummig och nästan igenvuxen trädgård, men balle går oxå bra.

Avsnitt 2, säsong 1.

Shit va jag irriterar mig på de där grannarna under asså.

Jag går hemma med min dotter och kan omöjligt förbjuda henne att leka. Leker hon så stör hon tydligen granne 1, här under. Jag tänker strunta i det punkt
Igår grillade de här nedanför. Det är trevligt på alla sätt, så kör på. Men måste man ställa grillen typ under vår balkong när man har en hel jäkla uteplats? Jag sa till..."Nog för att det luktar trevligt hörni, men inte när hela vardagsrummet blir inpyrt. Är ni snälla och flyttar ut grillen?"
Nej men tjockisen och hennes lilla kompis svarar inte ens.
Eh, va? Säg vad fan som helst..men man e fan inte tyst bara.
De flyttade iofs grillen.

Okej, de vet inte vem de triggar här alltså.

Det är underbart väder idag BTW! Man blir glad i nästan hela kroppen. : )
Ska sätta på liten ett par skor och gå till nån lekpark.
tjoflöjt.

Hej 12-åringsbokshuvudrollsinnehavare.

Asså jag hatar Hello Kitty-prylar.
Till barn är det väl en sak men till vuxna liksom? WTF.
I torsdags var det en tjej bredvid oss på fiket som tog upp värsta necessären som var Hello Kitty-stylad. Full med smink som va samma stil. Ja det är valfritt men shit va fult och astöntigt.

Och ja, jag är bäst på allt och har värsta bra stilen.

Viktiga saker i mitt liv.

Jag tycker om Carolina Gynning.
Förut gjorde jag inte det men nu tycker jag att hon är skitbra. Många säger att hon e en dum blondin men hey...bara för att man vågar fråga "dumma" frågor så e man inte dum. Då e man ju smart som vågar fråga och lära sig. Finns hur många som helst som inte frågar, även om de inte vet. Dumhuvuden.
Sen att hon e så snygg så att hon kan få vilken hetero förortsmorsa som helst att vilja bli lite bi...det e inte viktigt, det håller vi till hennes nackdel tydligen. Jag såg henne igår i city och satan va snygg hon är!
Så jag vill säga att jag gillar henne. Bara.
Till er som sitter i stugorna och säger nåt annat; Vem har mest pengar och roligast liv?

Sen en annan sak...min granne, under mig, sa till mig igår att dotterns klossar låter så mycket och att hon jobbar natt ibland vilket gör att hon inte kan sova så bra när det leks med hårda leksaker.
Vet ni hur svårt det är att tänka på? Känner mig som världens elakaste morsa just nu.
- Slå inte den i golvet, hjärtat, det låter så!
Hon e tio månader, hon fattar inte det.

Sen får man tydligen inte ha sina blomlådor utåt på balkongen här....man ska vända dem inåt. Eller, det är rekommenderat att ha dem inåt eftersom det är uteplatser nedanför. Det sa grannen oxå till om minsann. Jag e inte den som e den. Jag har dem inåt så slipper vi nåt tjafs och att grannnfejden ska behöva komma hit och medla.
Men bara så att hon vet där under så är det inte förbjudet, bara rekommenderat. Ha!

Ja ni ser ju vad som är viktigt för mig just nu.

hej då

Nytt Inlägg

Sol och härliga dagar.

Balkongen e snart klar för mysigheter och fönstrena måste tvättas och locket ska läggas på brunnen och kossorna ut i hagen....och krokusen kikar upp!
Fy fan va gammal jag e alltså.

Nu har jag börjat va på öppna förskolan mer, bara så att ni vet.
Det e ju lite trevligt faktiskt. Framför allt för lillmonstret som får börja se lite andra ungar och nya bakterier. Tänkte oxå att hon skulle börja gå snart så att vi kan hänga i lekparken och va coola.

På lördag har vi barnvakt och ska bege oss ut och äta och kanske dansa lite halvdragendans. Får se om mina ashippa moves kan få nån stackare på fall. Eh nej, jag e ju gammal, just det. Får väl toksminka mig och dra shots i baren bara. FY fan va löjligt.
Men askul för en sån som jag.

Mina vardag förgylls just nu av småsaker. Igår fick vi tillbaka våra köksluckor som har lackats om från TOKBLÅ till en annan, snyggare färg. Spelar ingen roll vilken, alla e snyggare än den innan. Nu blir jag glad när jag går in i köket. Inte epileptisk.
En annan, som för er kan te sig som en småsak, är att dottern sover hela nätter nu. Jag slipper fula, hängiga ögon och framför allt så är jag glad nu. Inte kaffestinn och sliten.

Jag är en stolt förortsmorsa som köpt fotriktiga skor för långa promenader. Ibland röker jag offentligt oxå. Som klippt och skuren!

Nej, nu ska jag stryka.

puss

Balansera mera.

Jag e ju kass på att skriva, jag vet. Men nu ska jag försöka skärpa mig.

Har varit hemma rätt mycket då det lilla barnet varit sjuk...feber och hosta. Det har även smittat mig så nu är det extremt synd om bara mig.

Jag kollade på teve imorse och det var nån slags debatt om vilket fett och kosthållning som var farligast för oss. De sa totalt emot varandra och då undrar man såklart vem fan man ska tro på?

Men asså, jag tror att om man bara tillämpar balans i sitt liv så löser sig det mesta. Ät hur mycket du vill va vad du vill, men fatta då oxå att du måste göra av med de kalorier du stoppat i dig. Ät, rör på dig och var glad.
Vafan, detta är ett upplyst land med information typ överallt om allt. Ingen kan ha missat att man blir tjock av för mycket och smal av för lite liksom. Kom igen. Därav inte sagt att man måste va nåt slags freak som toktränar järnet och dricker arton liter vatten om dan. Det är inte balans mina vänner.

Jag har inget annat kul att skriva idag. Jag e trött.

puss och hej.

RSS 2.0