Inbrott utbrott avbrott uppbrott skeppsbrott

Påsk liksom. Kycklingar och grejer. Och världens fulaste färg, gult överallt.
Men okeeej, jag ska inte va sån. Det blir kul.

Förra helgen var det 30-årsfest och den blev lyckad. Tycker jag. Jag fick dricka vin, va trevlig och slapp städa så mycket. Det är tydligen viktigare vad jag tycker än vad födelsedagsbarnet anser om sin dag.
Nejdå, han va nöjd. Fina presenter och all uppmärksamhet på honom.
Dagen efter var jag bakis så in i bomben. Typ länge sen.

I helgen blir det släktingar och bonusbarn om vartannat.
Allt handlar om inställning mina vänner, inställning.
Och kaffe.

Idag är det fem år sen som USA gick in i Irak. Knasigt.
Nej, men jag går in hos grannen nu och ordnar upp lite. De bråkar jämt och för en massa oväsen. Någon måtta får det vara! Stannar tills jag anser att det är uppklarat. Kan ta en dag, kan ta fem år.

För övrigt inget spännande att berätta...eller jo. Det va inbrott här i ett kontor under oss. Då såg man allting och ska prata med bängen nästa vecka för att peka ut vem som gjorde det. Det är spännande i min vardag det.

Sen måste jag med största möjliga krossade ego anse mig besegrad i PS3 Singstar... Vi körde väl typ 20 låtar och denna där (inga namn nämnda, hon kan ju tro att jag e knäckt) tog ALLA låtar med mer poäng än mig. En låt ledde jag ett tag men mitt i låten så hör jag hennes och min sambo utbrista "Och DÄR gick hon om".
Men eftersom hon är en riktig vän så säger hon att det beror på att hon hade druckit mer och vågade ta i och ut svängarna mer. Trodde det var tvärtom minsann.

Kaffe god damn.

Studentsfestsyra.

Ja jädrans.
Solen ba strålar och jag blir glad i hela kroppen faktiskt.
Tog en kaffe och en cigg i solen nu på morgonen. Det är skabbigt och äckligt och luktar asgam och ser illa ut och ...alldeles, alldeles....
alldeles underbart!
Bästa beslut jag tagit nånsin tror jag. Att börja röka är skönt (och coolt säger vissa och det är ju så sant).

Nu i helgen blir det planering för sambons 30-årsfest nästa helg.

My god, det kan sluta hur som helst. Speciellt med tanke på att han har fått bestämma och ordnat lokal mitt i skogen. Dessutom vill han ha plasttallrikar. Jag, som är livrädd på riktigt för dukning med plast och papper, kommer att ha ångest och sova dåligt hela veckan. Men när han förklarade sig med den underbara meningen "Men hallå, då slipper vi disk och kan fokusera mer på att dricka gott"... då gav jag mig och insåg varför jag är så kär i honom.
Han har liksom nema problema med att det eventuellt skulle se billigt ut...bara man har kul. Det är ju helt rätt.
Vi har inte 20 tusen att spendera på en fest. Vi tar de tusingar vi har och lägger det på att få bjucka på dricka istället för att hyra nåt fancy place.
Vi kommer begris att lyssna på eurotechno och nordman me.

Men jag ska va full och go, jag lovar.


RSS 2.0