Jag tycker att han har sjukt fin profil asså.

img_1220 (MMS)

Jag tycker att han har sjukt fin profil asså.


Hämta på dagis är en fröjd så här års!

img_1238 (MMS)

Hämta på dagis är en fröjd så här års!


Har inte hänt på ett halvår.

Åtta timmar i sträck. Herregud va skönt. Sambon skulle ta första skiftet men det blev inget sånt, för han sov. Jäklar, vad jag än gjorde igår så ska jag göra precis samma idag. Vafan gjorde jag då? Puss, idag älskar jag alla.

Amazing.

Sitter och tittar på private practice. Jag veet, men jag har redan varit ute på dagens ärenden och långpromenerat. Sambon till sjukan för Blodprov eftersom det är en inflammation i fötterna och då kollar man extra noga. Hämtade mat utan komjölksprotein till lilla C. Hoppas det får honom att sova bättre. Han måste ju va helt slut. Vi åt lunch på kinahaket oxå. Big mistake. Hade lika gärna kunnat äta papper, så lite smakade det. Dåligt. Mötte finFia oxå och lilla E som såg asnöjd ut. Tänk vad vi har liksom? Ett gäng friska ungar. Fucking amazing om ni frågar mig.

Mammagrisen...

img_1227 (MMS)

Mammagrisen...


Strosa ensam lika med lyx.

Ha ha ha, kolla den här! Www.connysmatkasse.info Sambon skulle lätt. Om han fick bestämma vill säga. Idag var jag i Sollentuna centrum med lilla C och strosade. Själv. Det va faktiskt skönt.behövde en paus från sjukskriven sambo. Försökte få med mig syrran men hon va för fåfäng lillmuppen. Jacka till lillprinsessan och skjorta till mamman. Och sen mötte jag ju förstås Doreen. Lillprinsessan kommer bli avis asså. :-)

Såg Lillskruttans favorit och va tvungen a...

img_1223 (MMS)

Såg Lillskruttans favorit och va tvungen att nörda mig lite (ni som inte vet så är det Doreen och hon sjunger bla i Bolibompa).


E-ämne.

Ni vet en sån dag då till och med det sista kaffet i koppen bränner tungan? En sån dag är det idag. Jag har sovit som ett Q och vill bara va ifred. Haft en sjukt härlig helg dock. Vi är omgivna av sköna människor. Lillprinsessan har varit hög på socker i stort sett varje dag. Sjukt ju. Men vad ska man göra rå? Vi taggar av den här veckan. Abstinensen tar vi de första dagarna med russin. Nu måste jag ha mer kaffe. Puss.

Mysiga söndag...

img_1192 (MMS)

Mysiga söndag...


Hur gott var det här då tror ni?

img_1185 (MMS)

Hur gott var det här då tror ni?


Polsk allergi

Fy attans va snorig jag är. Näsan packad å huvet fullt. Två asmysiga dagar på landet och igår påskmiddag med sambons släkt. De är för härliga asså. Finns inget som e heligt där inte. Förutom att ta hand om varandra. Coolt. Promenerade hem ganska tidigt och låg i sängen till tio. Fick ändå bara sova två timmar i sträck som mest. Rackarunge. Sov på mig som suttit upp hela natten. Han kissade igenom blöjan oxå. Även det på mig. När han äntligen va tyst så hade grannens efterfest börjat tydligen... Höll på till åtta imorse. Jag veet hur kul det är, tro mig. Jag har förmodligen haft hundra gånger värre efterfester än dem, men det skiter jag i. Spela inte så hög musik och inte samma låt hela tiden, jädra mongo. Men värst av allt är att puckot har snik-Spotify, så det är reklamavbrott oxå. På högsta volym. Iddis. Måste nog skriva en lapp och döma ut dem. Skriver lappen på hundring så att de åtminstone kan skaffa rätt spotify. Nu har jag varit arg klart och i em ska vi till brorsan och hans lilla familj på grillchen. Mysigt! Jag hoppas på godsaker till efterrätt, har nämligen bestämt att om svägerskan bakat, DÅ frångår jag mitt löfte och äter the carbs asså. Moffar gör jag då. Puss!

Vi har det rätt bra.

img_1166 (MMS)

Vi har det rätt bra.


Jag har tydligen ändrat mig.

img_1135 (MMS)

Jag har tydligen ändrat mig.


Vårskrik.

Nu åker vi ut på landet. Hälsar på finfolket, som tror att vi ska stanna två dar. Vi flyttar ut för sommaren nu ju. Bad grannen ta hand om posten och packade ner artonhundra liter rose'. Åtminstone kan man tro det när man ser vår packning. Shiiiit. Vi ska grilla och välkomna våren med att sitta utomhus och äta middag. Rekordet ligger på 28 april sen förut. Då hade vi inga barn och satt och rökte hela tiden. Usch! Nu sitter vi å äter istället. Puss.

Snart är badsäsongen här och det är vi mån...

img_1111 (MMS)

Snart är badsäsongen här och det är vi många som gläds åt. Eller?


Early bird.

Godmorgon. Sitter med lilla C i famnen och har precis gett upp försöken att sova. Gör inget speciellt på dagarna, bara njuter av vädret med långpromenader och kaffe i solen. Stackars mig. Men jag är värd det faktiskt. När jag var hemma med lillskruttan så var jag ju stressad hela tiden. Galet stressad. Bokade upp alla dagar med babysim, babyrytmik, öppna förskolan, mammagrupp plus att jag hade ett spotless hem... Mådde inge bra då va. Därför tar jag det så jäkla easy nu som jag bara kan. Sova, promenera och fika, det är vad jag tänker ägna mig åt. Längtar till semestern oxå. Vi ska till Cypern två veckor. Chaaaaaarter med familjen. Svennebananer som vi är. Men hey, fatta skönt att allt finns under samma område. Boende, mat, bamseklubb, simskola, vuxenpool, barnpool ( med tak som skydd mot solen), obegränsat med glass, bar, hotellets egna strand, egen terass till lägenheten( när barnen somnat) och allt är redan betalt... Kan ju inte bli bättre tror jag. Vi är ju inte stenrika så vi har fått spara big time, men så värt det. Vi köper ny bil efter resan istället. Ha ha ha. Fan, nu vill jag verkligen ha kaffe. Tänker dock inte väcka hela familjen bara för det. Idag ska vi handla för helgen. Åker ut på landet imorrn till fröken M med familj. Kommer iofs aldrig att vilja åka hem men på lördagen ska vi på påskmiddag hos sambons faster och på söndagen äntligen få träffa brorsan och lilla fina familjen. Får vila nästa vecka typ. Nu vaknade lillskruttan. Pusshej.

Jorååå, man lagar mat å står i minsann. De...

img_1105 (MMS)

Jorååå, man lagar mat å står i minsann. Dessutom tar jag kort på det oxå, bara en sån sak. Pusshej


Det gör inte ont alls att slippa jobba en ...

img_1097 (MMS)

Det gör inte ont alls att slippa jobba en dag som denna. /Rudolf


Sötgöte

Blev en seg dag idag. Tvättat allt som går att tvätta här hemma. Smutsiga kläder(Myyycket), lakan, dukar och barnen. Duken va ren ungefär en timme tills sambon skalade räkor på köksbordet. Varför gjorde han deeet liksom? Vi var trötta allihop så på eftermiddan tog vi en promenad i solen till affären och köpte allt man kan ha i en sallad. Typ. Asgott blev det. Nu är sambon iväg på fixotrix och jag vill baraaa sova asså. Lilla C ska dock äta typ snart så det är lika bra att vänta tills det är dags. Han ligger just nu och drömmer om flarran så underläppen åker ut och in. Förbannat söt han är asså.

Skitgubbe!

Så skön dag igår. Kalas med lillskruttan för en dagiskompis, vilket förstås är askul. För henne. Jag lierade mig med en av mammorna som jag faktiskt tycker om, så det va okej. Annars kan det kännas så jäkla krystat. Man är ju verkligen bara där för barnens skull. Tänk vilken fasa om jag hade varit blyg. Tur att jag är världens mest sociala levande varelse. Efter kalaset blev det middag hos svärisarna. Tjälknöl och vällagrat vin, det ni. Svärmor är ju en av de bästa på att laga mat. Jag skrattade hela kvällen och somnade med ett smajl. Men va svårt att äta rätt på barnkalas hörrni. Jag fick kaffe. Resten va ruskigt snabba carbs. Nu målar vi och sen ska vi ut och cykla. Peace.

Lovely day med barnkalas, bussåkning, prom...

img_1072 (MMS)

Lovely day med barnkalas, bussåkning, promenad, finmiddag och mycket gott vin... Puss och godnatt!


Godmorgon! Lördagsfrulle ( utan pappan som...

img_1050 (MMS)

Godmorgon! Lördagsfrulle ( utan pappan som vanligt) och sen kalas x 2, ett stort för en liten och ett litet för en stor. Pusshej.


Haft en soft familjekväll efter en dag av ...

img_1047 (MMS)

Haft en soft familjekväll efter en dag av solpromenader och shopping. Bilden ni ser ska vi tydligen skicka in till bolibompa för att visa vårt Fredagsmys...? För övrigt så längtar jag efter mina fina kollegor som är i Ullared nu, ha ha ha. Puss


Superkillen!

img_1044 (MMS)

Superkillen!


Inte mycket plats över till mig... Men hur...

img_1036 (MMS)

Inte mycket plats över till mig... Men hur fina är dem liksom?


SuperCharlie

En ny barnbok om superbebisen Charlie... Varför blev inte jag och lilla C bjudna på den releasefesten som hålls i skrivande stund? Typ att boken är skriven om min son. Kanske missade Läckberg att skicka inbjudan?

Fan va skönt, ryggen tackar för Babybjörn(...

img_1031 (MMS)

Fan va skönt, ryggen tackar för Babybjörn( ja fröken M, det e nog eran som vi lånade när Molly va newbie).


Kloka tänder och faderskap.

Kaffe och jordnötter, en trevlig kombo. Sitter och gungar lilla C så han inte vaknar. Va precis på familjerättsbyrån för att skriva på faderskapet... Han e fast nu, han jag bor med. Vi skickade in papprena först men då fick vi tillbaka dem eftersom datumet jag skrev på var innan sambons. Herregud asså. Men folk har väl bråkat om det förut. Tandläkaren fick mitt eminenta besök idag oxå. Jag har tydligen Sveriges renaste tänder MEN två visdomständer som trycker ihop hela skiten så att två hål ändå hittat in i käften. Ska dra ut visisarna inom kort. Fokuserar på det lite rå. Snart hämta lillfisen... Satan va arg hon blir när man kommer. Vi e typ rädda.

SMS-inlägg

img_1030 (MMS)


Ha ha, meet the Trötters.

img_1004 (MMS)

Ha ha, meet the Trötters.


Sådääärja! Jag har påskpynt.

img_1024 (MMS)

Sådääärja! Jag har påskpynt.


Uppdrag granskning.

Kan inte hjälpa det, USA har helt rätt inställning gällande pedofiler, deras brott och framför allt straff. Kolla svt play om ni missade kvällens avsnitt. Jäklar va jag hatar människor som gör sånt mot barn.

Hjärtat i halsgropen.

Jag är inte så grinig som jag verkar. Bara trött. Men glad. Nu åker vi till Ikea och köper nåt. Åkte precis i våran hiss och höll på att spy för att det är nån, av två hundägare i huset, som aldrig badat sin hund. 4 real. Äckliga människor. Fröken M, får vi bo hos er? Puss.

SMS-inlägg

img_1001 (MMS)


TWME

Har sagt det förut och säger det igen; jag skulle inte klara mig som ensamstående. Inatt när lilla C som vanligt inte ville sova efter maten, då bröt jag ihop. Kände mig bara helt slut asså. Gråtandes väckte jag sambon och bad honom ta lillmonstret. Eller rättare sagt lämnade över honom. Det tar alltid en timme att få honom att somna in igen och då ska han ligga PÅ mig som måste sitta upp. Känner mig nu som TWME( the worst mom ever) och tröttheten gör fysiskt ont i kroppen. Om man kan säga att nån är gjord för att skaffa och ha småbarn, då kan man säga att jag inte är det. Milt sagt. Nu blir det frulle till lillskruttan och promenad till dagis. Puss.

Pruttungen och mamman.

img_0918 (MMS)

Pruttungen och mamman.


Sporrad och passerad.

BVC idag igen och lilla C går upp precis som han ska. Kanske lite mycket, ha ha. Mamman står kvar dör hon va sist. För två veckor sen. Det va ju chysst. Men idag hittade jag nåt som jag fan aldrig ska ta av mig. Ett par trosor som har typ en gördel. Håller in all överflödig hud på magen... Och det är mycket hud. Så nu kan jag ha vanliga tröjor utan att se ut som om jag ska ha en till unge. Skönt. Sambon var hos läkaren idag efter flera månader med ont i fötterna. Ja, faktiskt, asont oxå. Han har tydligen nåt som heter hälsporre. On both feet... Ortoped och vila ordinerat. Stackars honom. Och mig. Nu måste jag ju ta hand om honom OXÅ. Typ. Livet är det som passerar en när man är upptagen med att planera det. Säger de som vet. Nu ska jag marinera kyckling, medan det där livet passerar. Tjo.

Finaste

Jamen fredagen var ju båt med mamma. Vi hade jättemysigt. Sitta länge och äta och ta in gott vin och bara sitta, ja ni fattar. Har skrattat åt folk, kan man säga. Speciellt de från Karlstad. Köpte lite nytt smink oxå, vilket behövdes. På lördagen kom vi hem på eftermiddagen och då fick jag äntligen krama mina små... 24 timmar är länge! Brorsan, fina L och deras lillkorv kom över på kvällen och det är ju trevligt som vanligt. Igår tog vi kusiner och sysslingar ner till badet för grillning. Så skönt.. Blev röd av solen till och med. Jag som alltid blir tokbrun direkt annars. En heldag utomhus sätter ju sina spår så jag sov gott inatt. Idag kom fröken M på lunch. Hon va glad och välutbildad. Kurs med Kurt e alldrig fel. Nu sitter jag med en kopp te och beundrar lillprinsen. Fy faan va fin han är.

Härlig söndag! Återkommer imorrn, puss.

img_0989 (MMS)

Härlig söndag! Återkommer imorrn, puss.


Kind of windy.

Jag fick fem timmar på raken inatt. Känner mig som en ny människa. Är åter igen kär i sambon. Typiskt oxå eftersom jag bokade av lunch med syrran för att få vila idag. Nu tog jag kaffet och satte mig ute med lillprinsen sovandes i vagnen. Snart ska det bli storm tydligen. Bra att det blir det eftersom jag åker båt imorrn. Perfekt. Nyss lämnade jag på dagis. Det stod en slambil utanför och luktade asgam. Då skriker lillskruttan BAJSBILEN rakt ut över hela området. Det tyckte jag va jätteroligt. Sen gjorde vi pruttljud resten av vägen. Nu ska jag ringa en vän.

Ute å pimplar kaffe liksom! Utomhuuuus

img_0947 (MMS)

Ute å pimplar kaffe liksom! Utomhuuuus


Trasig och trött ända in i själen.

Jag får aldrig sova. Tack sambon för att du ligger å toksnarkar nu. Lilla C somnade just PÅ min mage. Då var det snarkningar som skulle hålla mig vaken istället. När han blir tyst så vaknar väl lillprinsessan. Imorgon är det jag som ska börja ställa ordentliga jävla krav.

Kolla va fint. Kan man ju inte öppna liksom.

img_0945 (MMS)

Kolla va fint. Kan man ju inte öppna liksom.


Schnyggo.

Jo men idag gick det undan. Natten spenderades på soffan med lilla C för att sambon skulle få sova en hel natt. Jag är ju så snäll så. Fika hos fina Fia som är jättegravid. Ändå är hon inte supertrött. Hon fikar och far omkring minsann. Tokigt. Fick smuggelgods i form av askungekräm och en present så fint inslagen sååå. Jag har inte ens öppnat den för att paketet är så fint. Sen har vi farit omkring lite när lillprinsen sov. Hem och storstädade vilket är jädrans skönt nu. Middag och bak av chokladkaka vilket alltid är poppis. Nu är sambon iväg på fixotrix och jag sitter med två fina barn i sängen som sover. Ska strax lägga mig själv. Prio ett är sömn nu. Jag måste orka vara bästa mamman vet ni ju. Fuskade även idag och åt potatismos. Gott! Magen blev som en ballong... Schnyggt.

Alla äter glatt gottisfika  förutom Anna, ...

img_0941 (MMS)

Alla äter glatt gottisfika  förutom Anna, för hon får med handen i nötpåsen stanna.


Feeling good.

Jo tack, det går bra. Äter inget socker och inga snabba kolhydrater. Inte Lchf, men ungefär som diabeteskost. Mycket fibrer, grovt bröd och bönor istället för pasta, potatis, ris och bröd. Blir jag hungrig eller sugen på nåt mellan målen så blir det nötter, turkisk yogurt eller mörk choklad. Det funkar sååå bra! Jag har haft det rätt jobbigt innan med att jag behöver äta typ varannan timme för att inte bli ett monster, men det här, det håller blodsockret i trim. Ett blodsockerfall på 13 dar. Fy fan va smutt. Skönt som fasen. Har nu även börjat med mag- och ryggövningar så smått. Plankan varje dag tex. Ökar på 5 sek varje dag... Är väl ganska rimligt. Grymt jobbig övning asså. På fredag åker jag båt med mamma. Äta gott, sova gott och få ha trevligt. Ska bli kul. En natt ifrån mina små. Lillskruttan klarar det, men min lillprins... Han kommer ju längta efter mig såklart. Mycket. Så mycket att han bergis sover hela natten. Nu ska jag ta ut kakan i ugnen som jag ska bjuda fina A på. Utan att äta själv. Men det är inte ens jobbigt faktiskt. Åå, jag e så bra jag... Jaaaa då. Som om ni inte redan visste det liksom. Puss.

Vi gjorde som han sa, den där Uri, men nu ...

img_0932 (MMS)

Vi gjorde som han sa, den där Uri, men nu känns det bara dumt. Känner mig lite skändad på nåt vis.  Provar även att lägga in en till bild bara för att jag e så nöjd över bildgrejen.


Lillprinsessan. Amäh liksom, hur fin?

img_0889 (MMS)

Lillprinsessan. Amäh liksom, hur fin?


Joråsatteh.

Jag kunde ju. En bild från mobilen, lite roligare att läsa då. Hej!

Test

img_0893 (MMS)

Test


Jag har bakat.

Han kom hem från Tyskland helskinnad. Piuh. Gick omkring med en dålig känsla av att nåt hemskt skulle hända men vågade inte yppa det. Fy! Nu e han ju hemma så jag kan ju sluta grina liksom. Idag var det Fikamaraton igen med fina L och nya mannen. Han är med beröm godkänd. Fn-kille med mkt ödmjukhet. Ajo, sånna pra. Mamma och A kom hit och lämnade lillskruttan oxå. Hade med sig mat minsann. Lyrre. Sen kom sambon med bilen full med godis. Ja, jag äter ju inte godis men det är en metafor. U figure it out. Imorrn ska jag gå ut för jag har inte varit utanför dörren idag. Lilla C ville inte det. Ho ho. Pusshej!

Tvillingsvan

Ett glas rött, tända ljus och nystädat hemma... Sambon på väg till Tyskland, lillskruttan hos mormor och lilla C i vaggan. Snart Så ska det låta och sen ska jag sova. Huvudet är som sockervadd. Ögonen som två rödspräckliga katter. Jag är mitt vackraste jag just nu hörrni. Idag blev det filmen Black Swan i soffan och inte ett steg utanför dörren. Filmen va okej men lite konstig och äcklig på nåt vis. Nu ropar han. Gotta go. Puss

Crazy Daisy.

Jag är så trött så att jag bara vill gråta. Kan det funka att dunka mitt trötta huvud i väggen? Så fort jag somnar in så blir jag väckt. Enda stunden han sover riktigt bra är mellan 6 och 9 på morgonen. Då skulle jag kunnat sova. Kl 6 vaknar den stora Skruttan nuförtiden. Sen ska hon till dagis. Shit asså, det måste bli bättre snart. This and mitt dåliga samvete is killing me.

RSS 2.0