Han e ganska brun min lilla kille.

img_2355 (MMS)

Han e ganska brun min lilla kille.


Förmodligen måste jag börja jobba igen.

Jag har en del att oroa mig för. Då sover jag om möjligt ännu sämre än vad jag brukar. Vilket leder till att jag är ett as. Noll tålamod och jävligt vresig. Det är ju så attraktivt tänkte jag. Nu har jag försökt sova sen 5,30, då charlie åt. Att han börjat sova ca 8 timmar utan att vakna, det känns ju inge bittert alls när man ÄNDÅ inte sover. Igår gick jag och la mig tio för att få sova mycket. Vad händer då? Grannfittorna har fest. Jag satt i sängen och bara grät. Jag e helt slut.

Inte så kul alls.

Jag äter godis. Har också socker i mitt te. För jag är sur och arg. Sämsta mamman idag oxå. Annars e re bra.

Tåg. Lurre me kollegorna.

img_2344 (MMS)

Tåg. Lurre me kollegorna.


Tur att man gick i skola på Malmvägen.

Inom loppet av fyra dagar så har polisen dragit vapen två ggr i Märsta. Trevlig liten by det här annars. Idag när jag kramade Gudmorsan och sa hej då efter lunchen, så kommer det en man springandes mot bilen. Springer nästan in i dörren på förarsidan och sen lite okontrollerat vidare. Efter honom kommer en mycket trött polis flåsandes. Chasing him liksom. Den jagade, som nu blöder i fejset, hoppar in i första bästa bil (kul för den personen) för att sen bli utputtad. Strax därefter kommer två polisbilar och tar honom. Shiiiit vilket trevligt centrum. Sånt där får mig alltid lite shaky. Tänkte för en sekund att hans påse som han hade i handen var ett vapen och vände mig med ryggen mot honom så att skotten skulle ta i min rygg och inte på Charlie. Nån sekund bara men iaf. Could happen. Tur att lunchen va trevlig iaf. Pusshej.

Jag har iaf de finaste ungarna som finns.

img_2284 (MMS)

Jag har iaf de finaste ungarna som finns.


Skitochbajskorvsjävlafan.

Sur, trött och less. Sur för att jag har ont i halsen. Trött för att jag aldrig får sova. Less på att vara ensam om de positiva tillropen. När ska de smitta av sig liksom? Inge kul att alltid vara den som uppmuntrar, hejar och ser allt som en utmaning. Jag vill oxå bli peppad, upplyft och hejad på. Speciellt när jag behöver det. Fan.

Nån längtar till Cypern.

img_2290 (MMS)

Nån längtar till Cypern.


Allt ska tydligen in i mun. Pappan tycker ...

img_2267 (MMS)

Allt ska tydligen in i mun. Pappan tycker att mamman ska lära sig detsamma.


Sjukt gott. Sjuuuk magknip.

img_2264 (MMS)

Sjukt gott. Sjuuuk magknip.


Okej, nu gör jag det!

img_2263 (MMS)

Okej, nu gör jag det!


Jaha, tack?

Stolthet, ryggrad och jävlar anamma. Det är sånt som det finns alldeles för lite av nu för tiden. Tydligen. Jag är faktiskt stolt över mig själv, för jag är verkligen inte den som ger upp i första taget. Skulle bara säga det. Shit asså. Sen ska jag fuska idag oxå. För första gången på 15 veckor så ska jag äta smågodis. Varför? För att jag blev sugen på att äta nåt som e skitdåligt och asgott. Dessutom är jag sååå värd det.

Han kan visst sitta i den.

img_2261 (MMS)

Han kan visst sitta i den.


Ajo.

Midsommar. Jo men vi hade dans och grejer. Lite påklistrad glädje på dagen pga att lilleman är förkyld och därav sovit dåligt. Förutom inatt, inatt va sjukt härligt. 7 timmar på raken! Galet fanimej. Midsommarkvällen spenderades med brorsan och hans fina. Bra jäkla sällskap asså. Maten framdukad och allt skulle re bjudas på. Så man skäms typ. Men really nice. Igår var det samma status... Skön helg dårå. Nu blire Ikea. Fatta att jag snart skrivit i fyra år. Skitkul å gå tillbaka å kolla ju. Jag va konstig förut oxå, känns tryggt. Nu längtar jag efter fröken M. Sådeså. Pusshej.

Jo men det klarnar upp!

img_2238 (MMS)

Jo men det klarnar upp!


Svärfar!

img_2201 (MMS)

Svärfar!


Dramaqueen.

Den här dagen gick fort asså. Soffan hela förmiddagen och lite handling på em. Nu jobbar sambon till sent, Charlie sover och Molly äter fruktsallad. Snart, alldeles snart, får hon oxå sova för jag ska kolla Sons of anarchy. Shit vad bra det är! Jag e helt efter och alla ni har väl sett klart alla avsnitt som finns, men hey. Jag fattade igår inte ens att det va en serie. Sambon drog på nåt och jag ba -Å, den här filmen va ju kanon.... Typ jobbigt att jag måste se hundra miljarder (asmånga) avsnitt, men kul oxå. Får väl göra Situps och jogga på stället under tiden. Min mage vägrar ju iofs ändå försvinna. Har världens största skinnpåse som hånskrattar åt mig varje dag. Bajs. Då är det ju bättre att gå upp över hela kroppen och inte baraaaa få mage som alla sa att jag fick... Ska vänta ett år och fortsätta träna den, försvinner den inte lägger jag mig under kniven. Asså, opererar, inte tar livet av mig. Känns lite dramatiskt, även för mig.

Dinnertajm

img_2193 (MMS)

Dinnertajm


Hon e inge kaxig iaf, de e tur.

img_2179 (MMS)

Hon e inge kaxig iaf, de e tur.


Förmiddagen har jag spenderat i soffan. Fa...

img_2171 (MMS)

Förmiddagen har jag spenderat i soffan. Fan va skönt.


Sons of Anarchy med mamma...

img_2170 (MMS)

Sons of Anarchy med mamma...


Målat tånaglarna mitt på dagen. Sverige e ...

img_2156 (MMS)

Målat tånaglarna mitt på dagen. Sverige e great.


HvdVärk

Nä men väck mig kl sex äckliga byggjobbare, när sonen äntligen sover, gör det. Ett rejält dunkande av stenar mot lastbilsflak liksom. Uppskattas inte. Måste skälla på nån sen. Alla sover annars. Vågar inte gå upp med rädsla för att väcka dem. Det är sjukt segt att lägga Molly nu för tiden när kvällarna är ljusa. Somnar sent, vaknar tidigt och är en grinig tjej på dan. Dagis är ju som ni vet bara 15 h i veckan just nu. Hon säger själv att hon saknar dagis och jag märker att hon behöver mer stimulans. Sjukt system. Det ger ju ingen extra plats till nån annan utan det blir bara mindre att göra för personalen. Tycker så synd om henne. Men vi försöker göra en massa roligt ändå. Kostnaden för dagisplatsen är ändå densamma dock. Hur sjukt?! Mellan september och maj är det lägre avgift för då räknas det som allmän skola eller nåt, men juni till augusti betalar vi fullt trots att hon bara får vara där mellan 8 och 11. Sverige är bra och det är sjukt mkt billigare än i andra länder. Men man kan väl få va lite småbitter iaf. Nu vaknade lillfisen.

Lasagne, from scratch. Eller frysdisken. F...

img_2139 (MMS)

Lasagne, from scratch. Eller frysdisken. Förlåt.


Charlie har en konversation med dörrkarmen...

img_2129 (MMS)

Charlie har en konversation med dörrkarmen. Jaha.


Så lika!

img_2124 (MMS)

Så lika!


Fan, jag har inte tid å va sjuk! Sjuk rimm...

img_2117 (MMS)

Fan, jag har inte tid å va sjuk! Sjuk rimmar på...ja, typ så


Jihooo!

img_2093 (MMS)

Jihooo!


Stolt!

Idag mina vänner blev jag såå glad! Fick vara barnvakt till finaste kusin M. Svägerskan var och opererade sin tå. Typ asglad. Han är så fin, så fin! Bara lugn och skrattar hela tiden. Han har en stolt faster kan jag bara säga. Innan det var det picknick med A och barnen. Mysigt. Eftermiddagen spenderade vi på lokala fiket med brorsan, svägerskan och kusinen. Nu är sambon ute på fix och jag ska läsa saga för Molly. Aaaaastrött. Hej.

Weirdoooo.

Fick ha en riktigt skön helg. Åkte ut till fröken M med Molly och hade tjejmys. Hennes sambo är i Spanien och gör karriär så det va KF. Mysigt. Challe fick vara med pappan. Förresten så är det idag ett år sen vi gjorde Charlie. Exakt. Enligt Mvc så blev han till den 19e, men det stämmer ju fan inte för då var jag på kryssning. Hallåå liksom. Grattis Charlie, din pappa är en kryssningsvärd med taxibrallor. Aaanäää. Hörde ni om barnet som blev utlämnat från Ikeas lekland, till fel föräldrar? Assåååååå. Stäm dem för helvete. Tänk om det varit Molly. Om de gjort så att min dotter känt sig otrygg och ensam... Jäklar va arg jag blivit. Klart att det kan hända, visst, men det fåår inte hända. Nu blev jag upprörd. Måste ta min medicin.

Hej svejs

img_2079 (MMS)

Hej svejs


Morberg, aj lajk him.

img_2054 (MMS)

Morberg, aj lajk him.


Här skojar jag med fröken M och ni ser ju ...

img_2045 (MMS)

Här skojar jag med fröken M och ni ser ju själva hur rolig jag är.


-Kan du inte se lite glad ut Molly?

img_2040 (MMS)

-Kan du inte se lite glad ut Molly?


Söndagsstund

img_2048 (MMS)

Söndagsstund


Frulle with a view.

img_2038 (MMS)

Frulle with a view.


A men å va otrevligt jag har det. Bästa vä...

img_2032 (MMS)

A men å va otrevligt jag har det. Bästa vännen, kvällssolen och rötjut.


Lite nöjd iaf...

img_2027 (MMS)

Lite nöjd iaf...


Så fina! Molly lägger sig där och sjunger ...

img_2023 (MMS)

Så fina! Molly lägger sig där och sjunger för honom. Bra gener där asså...


Boosting it.

Fan, jag äter så bra just nu. Har nog aldrig mått bättre faktiskt. Hyn e sjukt bra. Magen funkar. Kanon helt enkelt. Vitt mjöl och socker är inte bra. Det är skit för kroppen. Uppenbarligen. Jag fuskar ibland, med fullkorn- eller rågbröd tex. Vill jag festa till det lite med mitt te så har jag råsocker i. Inte raffinerat och med vitaminer och mineraler kvar. Vet inte hur det blir att baka med det men jag ska ju inte ens prova så det spelar ingen roll. Ville bara skriva hur bra det här är och hur duktig jag är. För det är jag. Bara det att inte äta godis e ju stort. Sen i mitten på mars. Nog om hur jädra bra jag är. Mina fina sover än... Skönt för dem. Och mig som får sitta här och mysfrulla för mig själv. Pusshej.

Gott faktiskt

img_2015 (MMS)

Gott faktiskt


Baka baka liten jäkla kaka.

Ja men jag har bakat och det gick ju som förväntat. Halvbra. Ville ju bjucka på hembakat för en jävla gångs skull och alla skulle säga -Åå, varför har du inte bakat förut, det här var ju asgott! Nu vet de svaret på det när de ser kakorna. Hallongrottor fast med en liten bit choklad i mitten, hur gott låter inte det då? Jo men inte 200 grader Anna. Då blir det ashård choklad och inte alls sådär lite smält och gott.. Såklart. Jag ska aldrig mer göra nåt på eget bevåg, ska alltid följa recepten. Förlåt recept-Allah. Eller vem du nu är. Mockarutor blev det oxå och de är än så länge så goda som jag minns dem. Men imorrn är de väl torra, jävliga och allmänt ouppfostrade. Jag blir inte glad av att baka, jag blir förbannad. Nu dreglar Charlie på mitt bröst så jag ska lägga ner honom och sen göra en tårta. En hederlig jäkla jordgubbstårta. Grädde, vaniljkräm och jordgubbssylt. Det kan väl fan inte bli fel ändå? Jag behöver vin.

Puff that dragon.

Jag har slutat röka, men vissa dagar, som idag, så längtar jag tillbaka till när jag kunde ta en stark och het kaffe och gå ut. Ut och ta en paus liksom. Eller när jag och tex fröken M kunde sitta med fjorton liter vin och arton paket cigaretter och bara babbla en heeeel kväll... Men dagen efter vaknade man ju med en puff av rök ur käften iofs. Smakar skit. Ja, jag skulle ba säga det. Hej.

Han kan ju

img_2014 (MMS)

Han kan ju


Bibblan

img_2012 (MMS)

Bibblan


Regn på fönstret, det är så jäkla mysigt.

img_2009 (MMS)

Regn på fönstret, det är så jäkla mysigt.


Godmorgon!

img_2008 (MMS)

Godmorgon!


Gillar helvitt asså!

img_2002 (MMS)

Gillar helvitt asså!


Nivea typ. Niveatyp. Typ som Nivea.

Nattat Molly just nu. Hon är aspigg. Skönt. Idag fick jag träffa en annan kompis från förr. Så avslappnat ju. Man bara är. Riktiga vänner behöver man inte träffa varje dag, riktiga vänner är man som vanligt med oavsett hur lång tid det går mellan träffarna. Aj lajk itt. De har en fin hund och Molly är väldigt rädd för hundar. Eller ja, hon e rädd för de flesta djur, som sin mamma. Men efter ett tag blev det lite bättre faktiskt. Hon våga vara så nära som en meter ifrån. Ett framsteg. Pappan kom med raggarbilen och hämtade oss sen åt vi köpeköttbullar och makaroner, eller jag åt keso med köttbullar. Fy va det va ogott asså. Jag vill nu för tiden bara ha kött, bacon eller choklad. Rödvin oxå. Hela tiden helst. Nu sover hon. Fan va fin hon är. Just det! Idag var det en tjej som lutade sitt feta arsle på min vagn på bussen så att Charlie stod i 90 graders vinkel! Fatta om jag inte hunnit fram, då hade han ramlat ur! Assååååå, jag va då arg att jag bara skakade. Hon vände sig inte ens om och när jag tog tag i hennes axel och bad henne att försöka att inte luta sin röv på andras vagnar! Hon sa snabbt som fasen att hon inte rört min vagn. Jävla kärring. Jag gick av strax efter och det var nog bra. Jag blir livsfarlig på bussar ju. Nu tar jag mig ett glas rött och hallonchoklad tror jag. Puss.

Fruktstund har tunga i mun!

img_1994 (MMS)

Fruktstund har tunga i mun!


A men hur fin liksom?

img_1988 (MMS)

A men hur fin liksom?


Trött kille vid middagsbordet...

img_1985 (MMS)

Trött kille vid middagsbordet...


Mysväder!

img_1974 (MMS)

Mysväder!


Let it rain.

Jag hade glömt att jag skulle få hit fina A och hennes lilla E idag. Det var en perfekt dag för det. Vi bäddade in oss i soffan med våra små skrittar och en jäkla massa kaffe. Nice... Prata och fika och prata och fika. Kunde inte blivit bättre. Nu kom regn och åska så nu blir det lite vila innan Molly kommer hem. Då blir det pyssel och mellis. Mysig dag ju. Skönt att det är dåligt väder. Puss.

Det här är jag. Lika gammal som Molly är n...

img_1966 (MMS)

Det här är jag. Lika gammal som Molly är nu. Herreguuuud.


Crazy

Det är morgon men känns som natt. Lillskiten är billig idag kan jag säga. Nu blir det till att försöka sova på dagarna om det ska fortsätta så här. Eller börja ta amfetamin. Igår var brorsan och svägerskan här med finaste Max. Vi fick presenter jag och Molly! Hon fick pysselgrejer och jag fick vin och en bok. Vadå för bok undrar ni? Jo en bok om en liten kanin som bara kan säga bajskorv. Jag skrattar till och med nu när jag skriver om det. Jättekul ju. Nu sprattlar min son argt bredvid mig så jag måste sluta. Näst efter sprattlet kommer ropen och efter det skriker han. Tjo.

Sandlådetajm igen. Jag sitter här och halv...

img_1959 (MMS)

Sandlådetajm igen. Jag sitter här och halvslumrar. Sjuuukt trött.


Svetlana.

Låter hemskt men attans va skönt med några timmars dagis för lillskruttan... Har ju skavsår i öronen och vill faktiskt bara sitta i soffan en stund. Man får det ibland. Hon har ett enormt behov att stimulans, precis som sin pappa. Hoppas hon slipper hans bokstavskombination iaf. Asdhlöotrxcbmlfd. Typ. Jag har en blåsa på fingret. Asså hur ont kan det göra liksom? Klippte ner två gröna saker igår och det va ju dumt. Nu ska jag lägga ner lillskrutten som somnat i min famn. Gå på toa och en snabbdusch kanske.

Hon ville ha äggvita och melon. Då får hon...

img_1946 (MMS)

Hon ville ha äggvita och melon. Då får hon det.


Å det smakade bra?

img_1937 (MMS)

Å det smakade bra?


Anna checked in Stinsen.

img_1930 (MMS)

Anna checked in Stinsen.


Sköna söndag

img_1928 (MMS)

Sköna söndag


Det är tufft att leka med killkusinerna.

img_1925 (MMS)

Det är tufft att leka med killkusinerna.


Finaste prinsessorna!

img_1891 (MMS)

Finaste prinsessorna!


Night of the living baby.

Halv två. Ingen sömn sen halv två. Tur att jag somnade redan tio. Behöver verkligen sova. Kalaset igår va jättebra. Barnen gillade det nog. Leka och äta kolhydrater är ju liksom deras grej. Grymt stort ställe i infra city. AC var det oxå. Vi föräldrar fick sitta och fika och det är ju alltid skönt. Dock var det med typ hundra decibel i öronen, men hey. Idag ska vi ut på landet och fira sambons kusin som fyllde år dagen innan mig. Sambon var på tjejmiddag igår så han är lite trött tror jag. Förståligt. Han e ju inte tjugo längre. Hans kompis tjej hade tjejmiddag och då skulle de två tydligen vara med. Tjejerna är typ födda samma år som jag fyllde 10. Då är de ändå inte purunga liksom. Ha ha. Pusshej.

Nu är det sådär spännande igen

img_1914 (MMS)

Nu är det sådär spännande igen


Mamas little helper!

img_1907 (MMS)

Mamas little helper!


Rebreifing

Så skön dag igår... Nu ska vi ha kalas på lek och bus i Väsby... Återkommer när jag hämtat mig från det. 2013.

Min fina tjej blir fyra år, otroligt.

img_1872 (MMS)

Min fina tjej blir fyra år, otroligt.


Ordentligt hemmagjord drottning-grotta av ...

img_1859 (MMS)

Ordentligt hemmagjord drottning-grotta av en snart fyraåring.


Lite sådär gråtmild typ.

Sjuuukt slut. Fyra timmars sömn inatt och fullt ös idag. Jag e inte sån som pallar det. Jag behöver sova mer. Blir lite lätt manisk av att inte få sova tillräckligt. Nu är allt perfekt här hemma. Tvättat, städat och bakat kakor och en tårta. Kom ihåg det, om jag har perfekt städat hemma så mår jag inte bra alls. Har jag däremot lite halvsmutsigt och stökigt, då mår jag finfint. Konstig? Ja som fan. Ni skulle ba veta. Tårtan är rosa med fyra små ljus i... Jag blir lite rörd nästan. Min vackra och underbart fantastiska dotter blir fyra år imorrn. Om exakt två timmar för fyra år sen så sjöng 7 pers för mig i salen där akutsnittet 8 min senare förde ut henne i den här jäkla världen. Hon är så otrolig min tjej. Bäst helt enkelt.

Plötsligt funkar det bara! Hoppaaaas han g...

img_1858 (MMS)

Plötsligt funkar det bara! Hoppaaaas han gillar den här nu.


Nuuu bakar vi.

img_1857 (MMS)

Nuuu bakar vi.


Gladare appdejt.

Okej, gladare nu. Har fått träffa finFias mamma som ska vara Lillskruttans förskolefröken.. Känns sååå bra! Sen fick jag lurra med kollegan och det gav en energikick. Hon fick Lchf-lunch bestående av kött, keso, avokado och chilibea. Får se om hon överlever. Det tror hon nog inte själv nämligen. Jag e fortfarande asnöjd med min kosthållning asså. Äter bra, nyttigt och framför allt mååår toppen. Prova e allt jag kan säga. Nu väntar vi på att lilla C ska somna så att vi kan baka drottning-grottor. Fika med mamma och A imorgon på em. Ska väcka lillskruttan med en rosa tårta med rosor på. Hon ville ha det tydligen. Då blir det ju så. Själv fick jag en bok igår av Kallentoft. Idag fick jag ett armband från Childhood foundation. Jäkla bra tanke det. Fint och with a good cause, me like. Grattis till kusin Helena idag oxå, jag vet att du läser! Hoppas du tvättar ordentligt nu. Ses på söndag. Fastrarna och farmorn till sambon va här igår kväll och inspekterade lyan. Tror den blev godkänd. Lovade dem att baka till nästa lördag... Har alltid fått skit för att jag bjuder på köpebröd så nu måste jag väl. Får se om de ångrar sig efteråt. Skattepengarna kommer imorrn oxå, nice. Dock försvinner de lika fort eftersom Cypernresan ska betalas nu. Inte kul nu men riktigt härligt sen hoppas vi.

En stoooor en.

img_1855 (MMS)

En stoooor en.


Det ääär så kul att åka buss.

img_1852 (MMS)

Det ääär så kul att åka buss.


Positiva Persson.

Blä. Sovit typ ingenting. Hatar allt just nu. Ont i huvudet och sur. Lillprinsen har precis somnat ordentligt för första gången inatt. Vi ska upp snart. Ska med till dagis idag för att kolla in nya avdelningen. Ja, det fick jag veta igår eftermiddag. Tack för det dagis. Vissa mammalediga kanske har ett liv och inte sitter hemma och väntar på att nåt ska hända. Ska bjuda en kollega på lunch. Om jag hinner det nu. Å va sur jag e. Sur oxå för att bara hälften hört av sig om de kommer på kalaset på lördag. Som det verkar nu så kommer det fem barn... Fem av de viktigaste, men iaf. Svårt att höra av sig liksom? Nä, jag måste väl gå upp nu. Bajskorvdag.

Det är fööör spännande.

img_1851 (MMS)

Det är fööör spännande.


Städat överallt. Nu måste jag få kaffe asså.

img_1839 (MMS)

Städat överallt. Nu måste jag få kaffe asså.


Jag kastar skit, här vare skiiit.

Jag är vaken, inte nåt av barnen... Tokigt. Fått sova rätt bra inatt och det känns i huvudet. Tungt och mousserande liksom. Apropå adressändring, va e re för skämt? Man betalar typ ganska mkt för att eftersända posten i ett år. Onödigt. Bättre att bara göra ändringen hos Skatteverket och sen kontakta sina egna kontakter... De har man ju koll på. De riktigt stora kör ändå uppdatering mot Skatteverket en gång i veckan. Sånt skit väcker snåljåpen i mig. Samma med teveavgift. Vi betalar för teven, boxen, abonnemanget och ska dessutom betala ännu mer i teveavgift. Bajs. Ja, jag e lite upprorisk så här på morgonen, frågor på det? Kom hit och ge mig kaffe rå. Ska strax upp och göra det. En annan sak som irriterar mig så in i helvete är alla dessa svin till pojkvänner som faktiskt finns. Otrogna och fulla med patetiskt jäkla skitsnack. För de finns, närmare än du tror. De får veckans bajskorv. Nä, årets fanimej.

Viiiisa pattaaarna!

Tremånaderssprutor avklarade. TVÅ stycken, en i vardera ben på min lilla prins. Fy fan. Men det är ju bra. Usch. Varit och handlat och visat tuttarna på centrum. Drog på mig en skjorta och stressade iväg. Gaaanska ordentlig uringning... Å minipattar, ha ha.

Ett gäng fina ungar!

img_1829 (MMS)

Ett gäng fina ungar!


Bröd.

Underbar dag. Sol, fina ungar och härligt sällskap. Steninge slott är fint och vi går dit på en tjugo min cirkus. Finfint. Picknick och kaffe, det är vad som behövs. Nu äter jag choklad igen. Blir snart rödvin och änglagård 2. Hann bara med ettan innan jag somnade igår. Sambon va borta men är nu hemma med månadens ranson. Duktig som få asså. Den mannen går inte av för hackor. Finns nog ingen som han. Alla som vill är välkomna att försöka ta hans plats, men helt i onödan för honom behåller jag ett tag till. Nu sover en liten prins i min famn efter en heldag med sin fina gudmor. Jag luktar svett. Duscha? Nja, prioriterar nog att slappa med en film ist. Fräsch? Nej.

Fina fisken.

Fortfarande inga bilder, jobbigt för er. Palla dra igång datorn liksom, så 2009. Nu sitter jag och dricker rötjut å kollar änglagårdfilmerna. Sambon är i Tyskland för det tycker han är roligt. Igår var jag med svägerskan och tog en rosa spritzer på ett av de lokala haken. Bra sällskap, dåligt plejs. Landet hos farmor i fredags. Solbrända och glada blev vi. På kvällen kom fina familjen, brorsan och hans fina. De e goa dem.Trivs som tusan i nya lyan, så bra. Imorrn blir det till att fira Sveriges dag med picknick och barnakul. Finfint serru. Pusshej

Kusinmys

img_1770 (MMS)

Kusinmys


Härliga dag!

img_1775 (MMS)

Härliga dag!


Godmorgon!

img_1775 (MMS)

Godmorgon!


Urtid

Fan, jag kan inte lägga ut bilder. Bajs oxå. Nu sitter jag i soffan med en rufsig tjej på ena sidan och en snarkande lillprins på andra. Grönt citronte i koppen och turreyogurt med linfrön, i skålen. Jo jag börjar med te om det är en sån dag, Vadårå? Igår hade lilla C haft mysigt som attans med tant L. Konstigt, en av världens lugnaste och tryggaste människor. Hon har alltid varit sån. Har känt henne sen 1981. Det va alltid hon som ordnade upp alla våra bus och saker vi ställde till. Hon är en klippa. Utbildad sjuksköterska gör ju inget heller. Sambon har aldrig lämnat sina barn till nån annan än sina föräldrar, så det va pretty stort... Vi va även på Ikea efter att vi hämtat skrutten, det var alla andra oxå kan jag säga. Men vi hittade det vi skulle ha. Jag ska duscha nu, sen ringa kusinerna som är i byn och se om vi ska ha picknick idag. Sambon jobbar hemma idag, vilket jag tycker är jäkla dålig planering. Men säg inte att jag sagt det. Han e så jäkla grinig nu för tiden. Gissa en gång varför. Neanderthalare.

Godmorgon!

img_1753 (MMS)

Godmorgon!


Äntligen! Godaste och i mindre dosa. Livet...

img_1748 (MMS)

Äntligen! Godaste och i mindre dosa. Livets små happygrejer.


Äntligen! Godaste och i mindre dosa. Livet...

img_1748 (MMS)

Äntligen! Godaste och i mindre dosa. Livets små happygrejer.


Lördagstorsdag

Musse pigg på teve och kaffe i koppen. Ja, det blev ingen barnvakt, inte för lillskruttan. När morfar kom och hämtade så ville hon verkligen inte åka med. Jag kan inte tvinga henne. Så hon åkte me hem och lilla C till tant L. Kändes konstigt men blev mysigt ändå. Ni vet när man planerat att få vara barnfri från båda barnen en natt och nästan börjat känna lugnet redan, då blir det lite snopet. Men hon behövde nog lite egentid med mamma. Extremt mkt mamma nu... Sover i stort sett PÅ mig och är jag utom synhåll när vi är nånstans så kommer tårarna på en gång. Lilla Skruttan... Vi ger henne mkt mamma och rider ut stormen. Det har varit mkt för henne. Ett syskon, mindre tid på älskade dagiset och nu en flytt. Om barn i allmänhet så tycker jag att man får ju tänka efter lite när det gäller ens barn. Kanske lyssna på andra och fråga vad de tror. Om barn mår dåligt är det oftast psykiskt, inte fysiskt. Därför får jag kalla kårar när jag hör att man i ganska många fall sätter in medicin. Starka grejer som fan. För att barnet utagerar. Då blir det amfetamin. Fy fan asså. Lägg ner lite energi på barnen ist. Regler och konsekvenser är det som gäller. Och engagemang från föräldrarna. Å, jag blir så jäkla arg asså. Medicin liksom.

Nattning utomhus är tydligen mysigt!

img_1745 (MMS)

Nattning utomhus är tydligen mysigt!


Mohahaha, han va helt försvarslös stackarn.

img_1744 (MMS)

Mohahaha, han va helt försvarslös stackarn.


Fikapaus! -mamma, du är så fin idag.

img_1737 (MMS)

Fikapaus! -mamma, du är så fin idag.


Egentligen lyx.

Å nej. Vaknade och var arg nyss. No particular reason, känner mig bara kass idag. Har varit dåligt med sömn och sen flytten, vilket gör sig påmint förstås. Igår for jag som en idiot överallt. Lämna på förskolan vilket faktiskt gick bra... Lättnad! Mötte upp städerskan och guidade henne till lägenheten. Då gick vi förbi dagis igen och jag väntade mig kaos om lillskruttan skulle va ute, men hon bara vinkade och såg så glad ut. Lättnad igen. Hem och lurra med fröken M och plocka upp några kartonger, sen hämta lillskruttan igen och sen hängde vi i en lekpark tills städningen var klar. Det var typ hundra grader varmt oxå. Jag var kladdig. På kvällen ville jag inget hellre än att få sova. Båda barnen var dock aspigga och när lilla C väl somnat så var kl iaf elva. Sambon hade då inte kommit hem än. Tittade in i rummet där han sover, nu när lilla C väckte mig kl fem, och då var han hemma iaf. Ja, vi sover i olika rum. Lillskruttan sover ju ändå aaaalltid hos mig och sambon tar ju oftast lilla C, så den placeringen är nästan ett måste om mamman i familjen ska få sova någonting någon gång. Ikväll har vi barnvakt. Till båda. Över natten...! Vi hade högtravande planer på att åka in till stan och hej och hå, men nä, jag ska sova. Vi blir hemma och kollar en film eller bara är. Känns lite tufft att lilla C ska sova borta utan mamma eller pappa, men barnvakten litar jag fullt ut på. Bästa L som jag känt sen jag var fyra år. Sjuksköterska och alltid cool. Nu ska jag blunda lite. Puss.

RSS 2.0