Bara mina!

img_1729 (MMS)

Bara mina!


Kaffe på sms från fina H. Tack!

img_7258 (MMS)

Kaffe på sms från fina H. Tack!


Kalajs.

Städningen utlejd idag. Fy faaan va skönt. Tack mamma. Vi kan tacka Rut oxå. Eller rättare sagt Rutski. Nya lyan är jättebra, på alla sätt. Känns lite som utomlands typ. Vet inte varför, men det gör det. Juust det, glömde berätta. Jag har blivit bortplockad på fejjan. Av en förskolekompis mamma.. Ha ha. De bodde under oss i gamla lyan... Vi ska ju ha kalas för Lillskruttan den 11 juni på ett lekland. Jag har bjudit de stora barnen på hennes avdelning, bara. Fy på mig tydligen. Visst, vi var på kalas hos dem förra året och var bjudna i år men kunde inte, men det är väl inte därför man har kalas för barnen, för att försäkra dem om en plats på alla andras? Fegt i så fall. Nu är jag iaf lite sådär full i skratt för det där och hoppas på att stöta på henne på dagis. Då ska jag säga att jag skulle bjuda in dottern till kalaset men hittade inte henne på fb så det gick inte.. Ha ha. Fatta roligt. Jäkla nördar. Mitt straff blev bortplockning på fejjan. Oo no. Nu måste jag sätta lite fart här, puss.

Godmorgon... Hur fin får man bli?

img_1720 (MMS)

Godmorgon... Hur fin får man bli?


Köttfärssås it is.

img_9385 (MMS)

Köttfärssås it is.


Man måste tydligen se mamma heeeela tiden.

img_1717 (MMS)

Man måste tydligen se mamma heeeela tiden.


Eftermiddagschill

img_1716 (MMS)

Eftermiddagschill


Bild från i torsdags. Snygga C, okänd och ...

img_1663 (MMS)

Bild från i torsdags. Snygga C, okänd och jag. Schnyggt.


Snövit på ballen, med paraply. Det är en m...

img_1709 (MMS)

Snövit på ballen, med paraply. Det är en mening jag inte trodde jag skulle skriva.


Han är bättre nu!

img_1711 (MMS)

Han är bättre nu!


Viktig info.

Glömde säga att jag åt en kebabrulle i fredags. MED bröd! Äää, fråga en gång hur gott det va... Asgott. Magen blev inte lika glad, men det var nästan värt det.

Mysmorgon

img_1706 (MMS)

Mysmorgon


Stor balle.

Nu har vi flyttat. Småkrafs kvar och städningen, men det värsta är över iaf. För det är så sjukt tråkigt och jobbigt att flytta asså. Dessutom hade jag ordentligt med minus på sömnsidan. Vid halv två på fredagnatten var vi klara och då hade den förkylda lillprinsen, en skällande hosta och kippade efter andan.... Jag va osäker, som alltid iofs, men sambon va det oxå och därför fick Astrid ett besök. Det var ju ingen fara såklart, men bättre å va säker. Så den natten blev det typ två timmars sömn och sen upp för resten av flytten. Sambon har ju gjort det mesta grovjobbet och är grym helt enkelt. Han ba kör medan jag står bredvid och funderar på om jag ska packa ner den här påsen eller om jag ska packa i den. I fredags var jag tokbakis oxå, då fattade jag ju ingenting. Nya lyan är jättefin! Fräsch och öppen med stor balle. Stor balle är ju aldrig fel, det vet ni ju. Nu ska jag betala räkningar. Tjo.

Hon gillar nya lyan!

img_1696 (MMS)

Hon gillar nya lyan!


Det e tungt nu.

img_1693 (MMS)

Det e tungt nu.


Mitt dumma arsle.

Jag är inte bara mamma, jag är en fyllkaja oxå. Två skrubbade knän, en vrickad fot och en baksmälla utan dess like. Sommarfest är inte å leka me. Tydligen. Vilket jäkla pucko jag är asså. Vi flyttar ju idag. Sambon e as-elak och jag grämer mig mest åt att han nu får skratta åt mig. Han sa, och jag citerar: "fan va orutinerat, men va skönt att du oxå e mänsklig". Bättre det än sura miner, då hade jag ju haft ännu mer Ågren nu. Om det va kul? Som fasen. Alltid kul med kollegorna och musik.

Kissgubbe liksom?

Nu var det morgon igen. Kaffe och snus. Natten va skitjobbig. Väckt typ en gång i timmen. Men så är det alltid när jag ska iväg dan efter, då skaa jag liksom inte få sova gott innan. Ska på sommarfest med jobbet ikväll. Det bästa är att det är jättenära hem. Hoppas det blir god mat och gott vin. Snart kommer min mamma hit och ska umgås och senare ta barnen när jag drar eftersom sambon kommer hem senare. Jag och Molly har bakat tårta till mormor för hon fyller år imorrn. Enligt Lillskruttans önskemål så är det chokladtårta med jordgubbar och rosa grädde. Ett ypperligt val tycker jag. Köpte även ett finvin och nagellack, för enligt lillskruttan så är det det som mormor gillar bäst. Om hon bara visste hur rätt hon har. Jag har inte duschat sen i förrigår(stavas detverköogrn så?). Hann inte igår. Blää. Men idag kanske jag hinner, kan ju va trevligt att inte lukta kissgubbe när man träffar kollegorna.

Almost there hela tin.

Sen jag blev tvåbarnsmamma har jag hela tiden känt mig otillräcklig. Det är ett ord som passar perfekt. Jag vill så mycket och pallar så lite. Är långt ifrån den supermamma jag skulle vilja vara. Tror att alla som har fler än ett barn vet precis vad jag menar. Hoppas jag. Jag vill ge mina barn Kärlek, trygghet, närhet, ömhet, kunskap och ungefär en miljard grejer till. Det tycker jag inte att jag gör. Jag försöker och vet att jag gör ett bra jobb, men ändå aldrig tillräckligt. Ska det kännas så? Det känns mer nu när man faktiskt måste låta en av dem vänta eller till och med stå över de dem vill ibland. Jag vet att jag säkert skämmer bort dem båda men hey, så länge de lär sig rätt, fel och att bete sig bra mot andra och sig själva, spelar det nån roll? Jag är deras mamma, jag har satt dem till världen och det de behöver kunna om den står jag för. Och pappan såklart. Men han har inte samma tankar som jag, tacka fan för det. Då skulle de ha två maniska dårar som ska lära dem allt. Han e bara cool. Han ääääär bara liksom. Fan va skönt. Ja, jag vill vara perfekt, men jag är inte det. Rädslan att jag ska sitta där om tjugo år och tänka att jag hade kunnat göra bättre, den skrämmer som fan. Även om jag vet att jag gör mitt bästa. För deras bästa. Ska man ge upp sig själv helt för dessa små oskrivna blad? Nää, jag vet, jag vet... Men ni fattar mina tankegångar? Jag har ju svaret på alla frågor och funderingar, men ändåå, ska jag försöka ännu mer? Finns det nåt jag missar? Så går tankarna idag... Pms kanske. Ha ha, man e bra jävla weird. Men jag fortsätter väl med affirmationen Jag älskar mig själv, är lycklig i mitt liv och klarar det mesta jag företar mig.

Gudmorsan, Lycklig som få när tvättmedlet ...

img_6617 (MMS)

Gudmorsan, Lycklig som få när tvättmedlet är billigt.


Skulle försöka va fin, men va rufsig jag e...

img_1615 (MMS)

Skulle försöka va fin, men va rufsig jag e..? Godmorgon iaf.


Packa, packat, packar, packade, aspackade.

Precis blivit nypt av små vassa babynaglar i brötsvårtan. Oskönt kan jag ba säga. Jag sitter i soffan och har precis matat lilla C. Vill ha kaffe men försöker vara tyst så inte resten av the family vaknar. Sambon tar C på nätterna nu för tiden... Så att jag får sova och orkar vara en bra mamma och hemmafru. Det är ju guld! Jag klarar allt bara jag får sova. Han är ganska bra å ha faktiskt. Igår va lilla Skruttan hemma från dagis och vi gick inte ut på hela dan för att hon klagat på ont i örat. Det va jobbigt. Hon hade såååå kunnat gå på dagis. Det är svårt att aktivera henne, speciellt utan leksaker och filmer. De har sambon packat ner...? Bra tänkt liksom. Idag blir det packa igen. Fan va drygt det är asså. Bättre å bli packad. Hej.

Tisdagshumor.

Sitter med lillprinsen i famnen och kollar morgonteve. Det va inte igår jag tittade på det. Lillprinsessan ligger och sover och det hoppas vi att hon fortsätter med en stund. Hon hostar, snorar och var vaken i en timme inatt för att hon hade ont i örat... Lilla hjärtat. Igår tog vi det lugnt på fm, fick fröken M på lurre och sen Eurpan för lite handling. Sambon har bytt jobb och börjat som Innesäljare, det är roligt, för nu fattar jag vad han pratar om när han pratar om jobbet. Drog sin första nykundsförsäljning igår oxå, duktig. Han är borta väldigt mycket, men nu är det hans tid. Min kommer sen kanske. Men jag får väl shoppa och partaja istället. Typiskt. Nu pratar de kaffe på teve, jääklar va sugen jag är asså. Ska försöka packa lite mer idag.. Fy faan va trist det är. Sen ska det städas ur oxå. Skit.

Lilla skrutt... Förkyld och liten.

img_1605 (MMS)

Lilla skrutt... Förkyld och liten.


Äkta förort.

Har åkt buss idag och en kärring sa till mig att vi borde hålla oss hemma när barnen är så snoriga. Fattar ni att hon sa det eller?! Kärringfan. Lillskruttan som är asduktig med att hosta i armen och snyter sig själv. Jag blev så jäkla arg så jag tröck mitt fejs typ fem centimeter från hennes och sa - Då tycker jag att du skaffar antingen munskydd eller ett ligg, så kanske du blir lite trevligare. Hon gapade bara och mumlade nåt som jag inte hörde. Hon muckade med fel förortsmorsa kan man säga.

Yo!

img_1600 (MMS)

Yo!


Say hello to my little friend.

img_1599 (MMS)

Say hello to my little friend.


Underbart väder hörrni.

img_1597 (MMS)

Underbart väder hörrni.


Vackert!

img_1591 (MMS)

Vackert!


Steninge slott idag! (ja, jag har magen kv...

img_1598 (MMS)

Steninge slott idag! (ja, jag har magen kvar, det är riktigt)


Lite cool ändå.

Jordgubbar vare här! Ja, jag e skitjobbig. Sovit 6 timmar på raken. Det är lyx och jag blir glättig som Pernilla Wahlgren. Förlåt. I fredags blev det picknick som ni såg. Mysigt som attans. Kussarna liksom. Vi var i solen och jag blev bröd. Brun fast bara röd. Bröd. Igår segade vi och sen fika hos sambons faster G. Hon e så skön asså. Kvällen va sådär mysigt skön. Barnen sov och vinet tog aldrig slut. Vi va tidigt i säng men det är ju skönt. Vi behöver all sömn vi kan få. Justja, jag klippte mig igår oxå. Lika nöjd varje gång asså, hon e en riktig klippa. Norrländsk och sådär coolt lugn. Som jag aldrig kommer bli. Försöker alltid att va, men lyckas aldrig. Idag blir det nog lugnt, lillprinsessan är tokförkyld. Ingen feber, tror jag. Tänk va mkt lugnare man blir efter några år med barn. Hade det kommit snor ur hennes näsa för tre och ett halvt år sen så hade jag typ ringt vårdguiden och frågat om vi behövde åka in. Jo, For real. Idag har jag inte ens en termometer hemma.

Sjuukt god!( ja, jag syndar idag)

img_1582 (MMS)

Sjuukt god!( ja, jag syndar idag)


Skön start på dagen!

img_1579 (MMS)

Skön start på dagen!


Picknickkaffeisolenmedkusinerna.

img_1564 (MMS)

Picknickkaffeisolenmedkusinerna.


Rätt bra utsikt ändå

img_1563 (MMS)

Rätt bra utsikt ändå


En el Bibblo- es muy roligt.

img_1559 (MMS)

En el Bibblo- es muy roligt.


En el Bibblo-es muy roligt

img_1559 (MMS)

En el Bibblo-es muy roligt


Strike a pose!

img_1550 (MMS)

Strike a pose!


Busseribussera.

Glömde berätta om Lillprinsessan på bussen. Hon frågar mig om hon får sätta sig längst bak och jag säger ja. Hon går vinglig och stolt bakåt och då finns det en plats kvar i mitten. Hon sätter sig, ser hur lycklig ut som helst, skriker och vinkar flera gånger - Mamma, jag är stor tjej! Hur söt får man va?

För att jag är värd det bara.

img_1541 (MMS)

För att jag är värd det bara.


Å krokusen kikar upp!

Ännu en dag förbi. Ja, jag är etthundratvå år gammal. Utvecklingssamtal på dagis. Gick bra. Min dotter är en empatisk och förståndig tjej, det blir man stolt över såklart. Vi skulle även till bibblan, men det va stängt pga personalutbildning förstås. Bara för att jäklas. Vad ska de lära sig liksom? En ny bok har kommit ut, varning, den kanske lånas ut. Tycker iofs att de flesta på det biblioteket borde gå en charmkurs. Eller bara en kurs i social kompetens. Taskigt. Fick träffa Gudmorsan till lilla C oxå. Otrevligt som vanligt. Hon bara tar en massa energi. Bokade även Klipptid på lördag. Ja, sambon får säga vad han vill. Jag måste. Typ sååå viktigt. Nu ska jag ta lite turreyogurt. Puss.

Skitbild men hon ska alltid sitta längst b...

img_1537 (MMS)

Skitbild men hon ska alltid sitta längst bak i bussen, tydligen tufft redan i fyraårsåldern.


Gudmorsan till lilla C ville på bilden int...

img_1536 (MMS)

Gudmorsan till lilla C ville på bilden inte va me.


Ska få träffa Gudmorsan!

img_1533 (MMS)

Ska få träffa Gudmorsan!


Skitsur tjej idag.

img_1530 (MMS)

Skitsur tjej idag.


Korta drag.

Okej, fast review... Upp, frulle, påklädning, lämning, gråt, buss, tåg, lunch, shopping, tåg, buss, hämtning, handla, fika, gunga, Sandlådan, städa, broccoli-och baconpaj, badning och nu nattning. Detta gällde ett barn. De andra barnet hänger bara me på höften. Lilla fina C... Så fin! Imorrn är det inget spännande alls som händer. Utvecklingssamtal på dagis, annars lugnt. Puss på er.

Tydligen min granne, fan va kul.

img_1526 (MMS)

Tydligen min granne, fan va kul.


Lillprinsessan bestämmer va vi gör.

img_1524 (MMS)

Lillprinsessan bestämmer va vi gör.


Mamman e me!

img_1523 (MMS)

Mamman e me!


Sandlådan-lilla C är me.

img_1521 (MMS)

Sandlådan-lilla C är me.


Feeah, kolla mig rå!

img_1519 (MMS)

Feeah, kolla mig rå!


Desperadoooooo.

Den här dagen gick asfort. Lämnade på dagis och det va ingen rolig lämning. Lillprinsessan grät och jag grät. Men sen mötte jag upp fina A för en fika och då fick jag både gråta och skratta av mig en stund. Vissa människor älskar man bara. Vissa tycker man väldigt illa om, så är det ju. Kikade in på en klädbutik vi har som faktiskt är bra. Hittade massor som jag sa ja till och plånboken nej. Trist men kul kan man säga. Gick hem och pratar med sambon i telefon när två brandbilar kör förbi varpå jag säger till sambon att nu måste jag puta med pattarna och hålla in magen, då tutar och vinkar alla brandmän plötsligt. Min dag va gjord. Hämtade Lillprinsessan och gick hem för eftermiddagsmys med fika och tända ljus i höstmörkret. Imorrn kanske jag glömmer ljusen. Eller råkar ställa dem under en gardin. Tjo.

Mammafika med fina A och lilla E!

img_1512 (MMS)

Mammafika med fina A och lilla E!


Pilgrimsmusslor i hummerfond, jo jag tacka...

img_1511 (MMS)

Pilgrimsmusslor i hummerfond, jo jag tackar jag.


Bad name.

Det e fan sjukt jobbigt att vara asatrött och inte få ha sin treåring på dagis. Hon är den enda som blir lidande ju. Älskar dagis och alla sina kompisar och allt roligt de hittar på. Att hon inte är där ger ingen extra plats till nån annan utan underlättar egentligen bara för personalen. Konstig regel. Jag vet att det är mitt barn och orkar jag skaffa två barn ska jag även orka aktivera dem. Men ändå, hon vill ju vara på dagis såklart. Jag skulle gladeligen ta några ungar till här hemma, då har de ju varann att leka med. En urlakad mamma är inte ett roligt sällskap alls. Min lilla skrutta. Dåligt samvete är mitt andranamn.

Heavenly

Jo det är hockey här men jag måste bara säga en sak... Små ingefärsbitar doppade i kakao... Jesus va gott!

Man blir ju tårögd... Min bror och hans un...

img_1483 (MMS)

Man blir ju tårögd... Min bror och hans underbara unge.


Packar flyttkartonger, kyler öl och väntar...

img_1504 (MMS)

Packar flyttkartonger, kyler öl och väntar på hockeyn!


Jag tror att de gillar varann!

img_1490 (MMS)

Jag tror att de gillar varann!


Värdelös med Björn Rosenström.

Morgonstund har bajs i mun. Nää, va äckligt. Men typ. Vaknade med lillprinsen på bröstet och lillskruttan bredvid. Upp och göra frukost, härligt. Nu sitter han bredvid mig och vi har precis snackat lite. Mest skit om farsan som sover fortfarande. Igår va brorsan och svägerskan här med deras underbara lilla M. Fy fan va fin han är asså. Skrattar jämt typ. Faster är jag, så stort. Idag vet jag inte alls vad som händer, kanske en cykeltur och lite handla för veckan. Sambon ska ju börja nytt jobb på tisdag och kommer att va borta nästan 12 timmar per dag. Det är mycket. Men han är duktig. Jag som har lärt honom ju. Förra helgen var det tjejfesten ju, som va så jäkla rolig. Vet ni, jag rökte! Tre bloss som rev i halsen och förstås smakade skit. MEN, det viktigaste var att jag sagt att jag aaaaaldrig skulle röka igen, gjorde det. Typ stolt att jag kan släppa på prestigen. Skönt och avslappnat att inte va så jäkla duktig jämt med allt. Hej, jag heter Anna och jag är lite värdelös. Underbart!

Godmorgon!

img_1466 (MMS)

Godmorgon!


Mysigt!

img_1454 (MMS)

Mysigt!


5 to Go.

Har tittat på gamla kort på mig själv(ja, egoo) och bestämt att jag ska inte väga under 58 kilo igen. Fy fan va fult å va så smal. Nu trivs jag som attans. Har lite mer å ta i och det är ashärligt. Skitsnygga ben har jag iaf. Skulle bara säga det. Puss.

Tjött

Ännu en underbar morgon. Innehåller hälften ironi. Idag ska vi städa hos mamma och sen åka hem. Lillskruttan vill aaaldrig hem säger hon. Men hon är inte helt tillförlitlig heller. Igår gick hon omkring på stan med sina simglasögon.. Ja, varför skulle hon inte? Vägrar säga att hon är konstig. Man får väl se ut hur man vill. Här om dagen frågade hon varför killar inte får ha kjol. Jag blev förbannad och sa att det får de visst det. De får ha målade naglar och bh oxå. Om de viiiiill. Nu blir tredje koppen kaffe. Herregud asså.

Vi firar. Grattis hjärtat till nya jobbet.

img_1446 (MMS)

Vi firar. Grattis hjärtat till nya jobbet.


Kulturell å så.

Vi har det hur nice som helst... Sol och strosar i stan. Äter gott och har glada barn. Som en minisemester typ. O nu kom jag på att jag längtar till vår stora semme. Najsigt. Jag är ju inget fan av dop som ni vet, därför blir det namngivning av lilla C oxå, precis som lillskruttan. Ska dessutom intervjuas av SvD om det, namngivning vs dop. Coolt. Framför allt kul att få framföra åsikterna kring dop i svenska kyrkan... Sehr spannend. Ja jag drar till med lite tyska ibland för å impa. I know, ni e sjukt impressed. Nu ska jag sova för mina bags under ögonen är iiiiinte att leka me asså. De har aldrig sett värre ut. Imorrn blire Kulturhuset.puss

Klockan va tre och allt va lugnt.

img_1421 (MMS)

Klockan va tre och allt va lugnt.


Asså nä, verkar ändå inge kul.

img_1411 (MMS)

Asså nä, verkar ändå inge kul.


Vi leker. Det är en ring.

img_1405 (MMS)

Vi leker. Det är en ring.


Aldrig mer godis asså.

Sjukt nöjd med mitt ätande just nu. Försöker med Lchf men äter lite fullkornspastor och riktigt grovt bröd, så alltså mer GI. Men inget socker alls. Har aldrig mått bättre! Håller mig mätt länge och slipper blodsockerfall. Dessutom har jag en hy som mår toppen, så jag tror denna mathållning reglerar hormonerna typ. Eller så har jag inte lika mkt konstiga ämnen i kroppen. Skulle ba säga det.

Still@moms.

Andra dagen utan lilla C. Alltså det är Supermysigt att få vara med lillskruttan, men hey, min minsta älskling... Ja, han är med sin pappa och det går ju jättebra, men jag saknar! Inatt ska jag få sova igen och det är värt massor. Imorrn blir det pastasallad i någon park med hela lilla familjen. Sambon kommer med lilla C vid tio och då vet jag en som står vid porten och hoppar. Nu ska jag titta på teve tills jag somnar, istället för att känna stressen att jag måååste gå och lägga mig för att orka imorrn. Ja, sömn är viktigt för mig. Sjukt komplicerat förhållande mellan John och mig asså.

Nu vet så där harmonisk liksom...

img_1401 (MMS)

Nu vet så där harmonisk liksom...


Lite svårt å se hur vädret är, är det bra?

img_1393 (MMS)

Lite svårt å se hur vädret är, är det bra?


Som ny!

Festen va kanon! Å va jag skrattat... Och sjungit, fy fan va pinsamt. Hoppas att det inte finns på film bara. Toktrött igår och fick ta stora barnet in till stan för tjejmys hos mamma. Lilla C va med pappa. Nu har jag sovit elva timmar inatt, hur sjukt?! Kommer ju vara en supermamma om jag får lyxa så här. Nu äter vi frulle och snart drar vi till Nytorget. Bästa parken. Puss.

Vi tjejmyser!

img_1388 (MMS)

Vi tjejmyser!


Jag har ont i huvudet.

img_1326 (MMS)

Jag har ont i huvudet.


En bra morgon!

img_1297 (MMS)

En bra morgon!


Freitag

Jahaaaaapp! Tandläkaren med lillskruttan. Bra tänder och fint borstat. Eftersom jag själv är ganska skraj för att gå dit så har fokus varit att göra det kul för henne. Det har lyckats med bravur. Efter det blev det lurre och lek med dagiskompis och mamma. Mycket avslappnat och skönt. Fick tag på nagellack och shiny strumpbyxor. Inga push ups, det blir för oskönt. Måste få röra mig. Handlade och for hem. Mellersta systern är här och det gillar vi alla. Så mysig. Var lilla C är? Gissa.

Sååå kul med tandläkaren!

img_1286 (MMS)

Sååå kul med tandläkaren!


Vad är det här för blomma/träd/växt?

img_1284 (MMS)

Vad är det här för blomma/träd/växt?


Central stimulering.

Igår var det trerätters lurre med kollegorna, alltid kul. Fick fock lämna halva efterrätten eftersom jag va tvungen att hämta på dagis. Men det var gott ändå. Nu har vi precis ätit frulle och lillprinsessan ska till tandläkaren idag. En stor dag! Hon har sagt att hon ska säga -Du är en apa, när han ber henne gapa. Hoppas. Nu har jag fått i mig gröt, ägg, Alvedon, kaffe och snus. Huvudvärken borta och kroppen börjar vakna. Halvjobbig natt. Ska på ferre imorrn och måste leta såna där push in-strumpbyxor. Finns de överallt tro? Åker till Eurpan å kollar. Himlen är blå, hej då.

Status quo...

img_1282 (MMS)

Status quo...


Världens finaste storasyster.

img_1279 (MMS)

Världens finaste storasyster.


Kolla! Jag kan lyfta på ett ögonbryn! Har ...

img_1272 (MMS)

Kolla! Jag kan lyfta på ett ögonbryn! Har alltid velat kunna det(jo det är ett ögonbryn, lite tunt, men det är ett).


Who is it?

Jag är kall. Genomfrusen efter en förmiddag på dagis med Skräpplockning och Korvgrillning. 4maj e man det liksom. Men det är ju kul iaf. För barnen. Nu har vi packat två lådor och dammsugit. Snart blir det mellis. Jag står ganska ofta i köket kan man säga. Har några stadiga besökare här varje dag. Jag skulle bra gärna vilja veta vilka ni är?

Jättekonstig typ som gjorde halsband hos o...

img_1265 (MMS)

Jättekonstig typ som gjorde halsband hos oss idag.


Det brinner i prickikorvfabriken.

Okej, lite bättre nu. Tog itu med några saker som jag anser är prio ett just nu. Bland annat så är det viktigt att man tar sin roll på allvar, axlar sina sysslor och tar hand om sin familj. Jag tar min föräldralediga tid på fullaste allvar. Planerar och gör allt för att den här tiden ska rulla smidigt samtidigt som den ger oss nånting. Tex. Puss på er, och hörrni, jag kommer i klänningen till partajet på lördag. Yeay! Köpte den som höggravid för att ha som morot. Snygg jälllaaa morot freunde.

Picknickmellis(inomhus förstås, ute va mör...

img_1262 (MMS)

Picknickmellis(inomhus förstås, ute va mörkt å kallt).


En öde ö?

Ibland blir det för mycket dålig energi även för mig. Svårt att vara den som ser lösningar jämt. Idag ska jag stanna i grottan och sura klart.

Dagens biblioteksskörd!

img_1260 (MMS)

Dagens biblioteksskörd!


Planering och förberedelse.

Bibblan och öppna förskolan. Lillskruttan får inte gå på dagis fulltid längre. Stackars henne, hon älskar ju dagis... Men vi har lekt, cyklat och sprungit så rörelse saknas inte idag. Nu sover hon bredvid mig medan jag letar private practice-avsnitt på nätet. En kopp the fick jag oxå minsann. Imorrn blir det dagis några timmar så det gäller att va i tid. Efter det tänkte jag visa henne vart vi ska flytta någonstans. Ska få hit en kollega på lurre oxå för att planera lite. Kan inte skriva mer än så. Dagarna går kan man säga. Man måste ta vara på varandra som tvåbarnsföräldrar. Det är svårt som fan.

Nu grönskar det i dalens famn.

Löjligt nöjd med livet just nu. Komplett är vad det är. Helgen har varit kanon... Fredagschill med min andra lilla familj, brorsans närmare bestämt. In lööf med hans blivande fru är jag oxå. Lördagen bjöd på middag hos mamma med typ en skål sköna människor. Sov kvar där med lillskrutt och intog nytorgsparken redan innan tio imorse. Effektivt! Idag har vi målat och fixat flyttkartonger. Kom på att vi får nycklarna till nya lägenheten redan den 26e. Go go go. Packar allt asfort och hivar in en granat i förrådet. Inga problem alls. Imorrn börjar halvtiden på dagis så det blir bibblan och öppna förskolan med lillprinsessans kompis från dagis. Lilla C hänger me ba. Puss.

Mina fina. Igen och alltid.

img_1254 (MMS)

Mina fina. Igen och alltid.


Middag hos mamma igår. Mysigt med lite oli...

img_1242 (MMS)

Middag hos mamma igår. Mysigt med lite olika människor, det livar upp.


RSS 2.0