Nu jäklar!

img_2849 (MMS)

Nu jäklar!


Vi matar fåglarna. Det är kul.

img_2845 (MMS)

Vi matar fåglarna. Det är kul.


Försoning.

Vi har en tonårsdotter i huset. Stort! Hon e fin hon. Sover nu, såklart. Trött liksom. Sambons dotter för dem som inte förstår bättre.
Vi gör inte så mycket. Igår va sambon hemma på kvällen, det va härligt. Vi lagade mat tillsammans. Bara en sån sak. Nu åker han iväg vid 12 idag och kommer hem 23. Blä.
Hade jag massor med energi hade jag dragit å badat med barnen, men jag får ju aldrig sova. Fortfarande vaknar lillungen en gång i timmen ungefär.. har provat typ allt. Ger upp och försonas med tanken helt enkelt.

Frulle

Jag bloggar, alltså finns jag. Igår firade vi de finaste tvillingarna, idag fyller de fem år. Shit va fort det går. Grattis tjejer! Molly och jag äter frukost själva idag, sambon är och hämtar stora dottern som ska vara här en vecka. Skönt. Nu måste jag dricka kaffe för hjärnan funkar inte. Hej.

Sysslingar och glassfest

img_2832 (MMS)

Sysslingar och glassfest


Efter storstädning. Inga barn hemma och fu...

img_2821 (MMS)

Efter storstädning. Inga barn hemma och fullkomlig tystnad... I tjugo min till.


Barnhaschpipa?

img_2820 (MMS)

Barnhaschpipa?


Hur fin?

img_2811 (MMS)

Hur fin?


-Mamma, kan vi bo här?

img_2809 (MMS)

-Mamma, kan vi bo här?


Den där Molly

img_2788 (MMS)

Den där Molly


en sak till

Jag ska bli bättre på att skaffa barnvakt. Det funkar inte att ha dåligt samvete varenda jävla gång. Det är normalt med barnvakt. Det skadar inte barnen. Det är bra att sakna, även för barnen. Det är okej att vilja ha barnvakt. Inget konstigt alls. Mantran jag ska rabbla för att få ro i min mammasjäl nån gång. Jag är en mupp.

Tjena.

Kaffe e fan så trevligt asså. Förut, tills för kanske tre månader sen, kunde jag inte kolla på film. Eller, asså, klart jag kunde, men inte utan att göra nåt annat. Alltid vika tvätt, sortera en låda, måla naglarna, laga mat (!) eller typ nåt annat som man lika gärna kunde göra. Konstigt att jag aldrig förstått fascinationen. Alla ba, åå, va skönt att komma hem å ba kolla en film. Ehh, nää. Men nu. Jag tror att jag kommit ner på jorden och sansat mig. Har inget behov av att behöva va duktig eller nyttig hela tiden. Det gäller självklart inte bara att va lugn å kolla en film. Serier oxå. Nä, men ni fattar va? Jag har lärt mig att koppla av. Lärt mig att ta vara på det som är och känna lugnet. 34 år och NU har jag lärt mig det. Fan va skönt. Eller så är jag bara så trött nu jämt så att jag måste. Skitsamma, det känns skönt iaf. Jag letar extrajobb. Tänker hitta nåt kul säljkör. Jag är ju sån, social och jävlig. Behöver den grejen för mig själv. Att nära mitt sociala bekräftelsebehov. Om johan nu ska jobba alla kvällar förutom helger och jag ska vara med barnen 24/7, då behöver jag komma iväg. Nåt som jag måste iväg till. Inte träffa nån å fika, utan nåt som jag tvingas iväg till, för annars gör jag det inte. Knäppt asså. hej då.

Ja, den här börjar bli för liten nu, jag v...

img_2786 (MMS)

Ja, den här börjar bli för liten nu, jag vet det.


Rädd och tacksam.

Jag blir rädd. Rädd för extremism. För det visar sig att det kan vara livsfarligt. Tänker idag på alla anhöriga och familjer till de drabbade i Norge. Ödmjukhet inför livet. Inför vardag och tristess. Tack för den, den är jag sjukt tacksam för.

Film i sängen!

img_2778 (MMS)

Film i sängen!


Fikadags

img_2774 (MMS)

Fikadags


Balle, rötjut och rejält soffhäng...

img_2773 (MMS)

Balle, rötjut och rejält soffhäng...


Det nya svarta.

Att inte få sova, det är hemskt. Jag känner inte igen mig själv längre. Tänker svarta tankar och från att tycka illa om saker så hatar jag. Sjukt.

Bokstavsövning nr 1. Aaaaaaaaa

img_2741 (MMS)

Bokstavsövning nr 1. Aaaaaaaaa


Såå varmt asså

img_2739 (MMS)

Såå varmt asså


No boomcakes for me.

img_2727 (MMS)

No boomcakes for me.


Torsdag!

img_2726 (MMS)

Torsdag!


Behöver verkligen handla men har en inomhu...

img_2723 (MMS)

Behöver verkligen handla men har en inomhusdag utan dess like...


Wailar lite vid matbordet. Inge konstigt a...

img_2714 (MMS)

Wailar lite vid matbordet. Inge konstigt aaaalls.


För exakt fem år sen bestämde vi oss för a...

img_2152 (MMS)

För exakt fem år sen bestämde vi oss för att börja tillverka den här. Stort!


Ode.

Idag har vi varit förlovade i fem år. Jag och sambon alltså. Tillsammans i sju år. Inte en dag har gått utan att jag tvivlat. Ha ha ha, jo för faan. Vi har tvivlat. Vi har tjafsat, bråkat, skrikit åt varandra, kallat varandra elaka saker, gjort slut, flyttat isär och haft det stormigt. Vi har gått igenom mycket tuffa grejer. Men, vi har rensat luften och rört om i grytan så pass bra att vi nu är tillsammans. Vi har två av de finaste barn som finns. Då går man inte ifrån varandra bara sådär. Gjorde vi ju iofs inte innan heller. Det betyder nåt. Det är vi. Ju.

Lite allmänt viktigt typ.

Alltså, förut va Måns lite söt och bredbent liksom. Nu lär han aldrig få ligga. Fluga och allsång. Shiiiiit. Hoppas att han får bra betalt för det. Marie måste fan tröttna. Mm, vilken badboy.

Händer inte mkt. Han har sovit så här sen ...

img_2702 (MMS)

Händer inte mkt. Han har sovit så här sen tolv och iphonen blev dränkt i kaffe. That's it. Natten sög Hästballefjong med entimmes wakeupcalls.


Jo.

Jag och sambon ska bli faddrar till mitt brorsbarn. Fatta va stort asså. Jag blev så glad att jag grinade. Crazy. Förutom det har vi haft en härlig helg på landet hos fröken M, man och barn. Härligt som fasen. God mat och findricka. Åkte hem igår med längtan tillbaka. Inatt har Charlie kört intervall. Sova en halvtimme, vakna, sova en timme, vakna, sova en halvtimme. Jag blir tokig snart. Tokigare. Men vi rider ut den här stormen oxå, så är det. För en stund sen fikade vi under tak för regnet med tända ljus. Det är ju så mysigt asså. Ska nog försöka lägga de här två minimänniskorna och ta ett glas rött där ute. Så jäkla trist att inte ha sambon hemma. Blir ledsen då.

Härliga ungar, härligt väder och härliga v...

img_2696 (MMS)

Härliga ungar, härligt väder och härliga vänner.


Fin

img_2666 (MMS)

Fin


Uppkäftig som fan.

Dagarna går sjukt fort. Snart är det väl höst och strax jul. Idag blev det bakning och hemmamys. Lägligt nog så har Charlie haft en sovdag och Molly fick köra med mig bäst hon ville. Jag längtar till Cypern. Miljöombyte och familjens enda semester tillsammans. Så jävla värt, bara så ni vet. Ingen matplanering, inga nej om glass och ingen störande stress.Vi har gjort Sverige på sommaren. Djurparker, vattenland och nya byar i all ära, men nu blir det utomlands. Nästa sommar blir det Skara, Astrids värld och Göta kanal, för där har vi inte varit. Imorrn får jag träffa fröken M med familj. Vi ska äta gott, snacka skit om alla andra och röka på. Ska vi juuu.

Asså ljuset igår kväll va galet.

img_2652 (MMS)

Asså ljuset igår kväll va galet.


Örhängen e coolt tydligen. OBS! De e fejk ...

img_2656 (MMS)

Örhängen e coolt tydligen. OBS! De e fejk såklart.


Tjing

Det är skönt med regn. Då slipper jag känna att jag måste ut och va aktiv i solen. Nu blir det inomhus och fika hela dan. Skönt ju. Charlie sover i vår stora säng med bara blöja... Asså hur fin får man vara? Storskruttan leker för sig själv. Kaffe? Ja tack. För övrigt är jag jävligt glad för mina vänner. De som säger vad de tycker och uppskattar när jag gör det. Inte helt vanligt att människor runt omkring en är så. Skönt iaf. Pusshej.

Note to self.

Om man har fler än ett barn, då är det viktigt att aldrig särskilja dem. Aldrig låta dem ens ana att man skulle tycka mer eller bättre om den andra. Jag kommer förstås aldrig att göra det. Skulle bara säga det. Hur de än väljer att göra med sina liv så kommer jag alltid att vara där för båda. Ha ha, om den ena gör nåt väldigt bra, Då favoriserar man och nästan ignorerar den andra. Jo jo.

Bibblan

img_2647 (MMS)

Bibblan


Nä, men lite blåbär på det här.

img_2642 (MMS)

Nä, men lite blåbär på det här.


Sovmorgon och sen finfika!

img_2641 (MMS)

Sovmorgon och sen finfika!


Sleeping Beauty

Jag dricker vin och äter ost. Själv. kollar game of thrones. Tack Fia. Skulle egentligen bara säga det. Eller jo, Cyklo-f, tabletter som ska göra att man blöder mindre varje månad, de är skit. Sköt bara upp allting. Så nu blire hormoner. Ville inte det, men om det är ända sättet att sluta bli av med allt mitt innehåll varje månad, då får det bli så. Scheisse.

Man får köra filmkväll två kvällar i rad.

img_2639 (MMS)

Man får köra filmkväll två kvällar i rad.


Kommer ni ihåg?!

img_2637 (MMS)

Kommer ni ihåg?!


Nyss vände han sig från rygg till mage!

img_2627 (MMS)

Nyss vände han sig från rygg till mage!


Premiär vid bordet.

img_2621 (MMS)

Premiär vid bordet.


Ensamma mamma söker.

Våtservetter, de tar bort fanimej allt. Jag vill inte ens veta vad det är i dem, som jag torkar mina barn i rumpan me. Annars då? Jotack, rätt utvilad idag. Vi ska till stora lekparken och sen fika hos farmor. Hon har ont i sitt ben stackarn. Nu blir det lite lunch. Sambon? Jobbar både dag och kväll. Men jag e inte bitter. Bara ensamstående typ. Hej då.

Ser inge skönt ut alls.

img_2618 (MMS)

Ser inge skönt ut alls.


-Mamma, du har en sandgrop på kinden.

img_2602 (MMS)

-Mamma, du har en sandgrop på kinden.


Kaffe och ett barn som roar sig själv.

img_2617 (MMS)

Kaffe och ett barn som roar sig själv.


Fubb.

Jag har fuskat som fan med maten. Ätit godis, pasta och till och med en bulle. Det märks på en gång. Blodsockerfall och ful hy. Idag blir det ändring. Orättvist att man e som en knarkare och måste börja avvänjning igen. Är väl extra sockerkänslig. Eller insulinkänslig. Eller en nörd bara. Förmodligen mest en nörd, så måste det vara.

Jaha, han sover

img_2611 (MMS)

Jaha, han sover


Så här blev alla bilder. Bra fotograf.

img_2585 (MMS)

Så här blev alla bilder. Bra fotograf.


Hyttelainen.

Jag är inte 22 år. Inte ens nära. Kul kryssning med mycket skratt och många 22-åringar. Även många look-alikes... Luke Perry, Fredde Granberg och Kim Anderzon. Luke hade ingen självironi, Fredde va inte rolig och Kim var helt ensam. Stackarn. Dansade utomhus under bar himmel i flera timmar. Fan vilket väder asså. Nu sover Charlie, Molly simmar och pappan jobbar. Puss så länge.

Så jobbigt att ha så här bruna ben asså. A...

img_2545 (MMS)

Så jobbigt att ha så här bruna ben asså. Alla ba -Å, har ni vart utomlands?


WT

Jag vet att ni inte läser andras bloggar, men ni måste läsa Fredrik Backmans, i Cafe sport. Jo, måste. Ikväll ska jag få åka iväg med tjejerna. Kryssning igen. Jag veeet, det e B, patetiskt och lite trashigt, meeen vi har så roligt så det spelar ingen roll. Skrattvärk i magen garanteras. Har saknat dem och behöver deras energi. Nu sitter min son och glor på mig i babysittern och så fort jag tittar dit så asgarvar han. Asså jag tror han tycker om sin mamma. Det är det inte alla som gör så det tänker jag njuta av. Fy fan va fina ungar jag har. Galet.

Vi handlar.

img_2511 (MMS)

Vi handlar.


Jahapp.

Morgon igen. Spelar roll. Ni ser ju på bilderna vad vi gjort. Badat och fikat hos kompisar som vi fick på babysim för fyra år sen. Lite kul att de badar så fort de ses. Alltid trevligt med mammor med barn i samma ålder, som faktiskt är jättekul att umgås med. Så jäkla jobbigt att umgås med typ mammor i en mammagrupp bara för att man ska. Igår åkte jag och Molly och klippte oss på morgonen. Vi blev såklart Skitsnygga båda två. Bästa frisören ever. Men hon ska förstås sluta. Fikabesök av H med tre pysslingar och även deras mormor på det. Alltid lika nice. På kvällen var det Pannkakskalas med bästa twinsen. Mamman fick oxå komma. Skönt att det händer nåt iaf. Annars hade jag ruttnat bort i en ful hög. Nu kan jag nog sluta försöka somna om. Onödigt när det ändå inte går efter tre timmar.

Får jag hålla din hand, mamma?

img_2505 (MMS)

Får jag hålla din hand, mamma?


Hon e sur, men så här blev håret. Typ.

img_2504 (MMS)

Hon e sur, men så här blev håret. Typ.


Spännande värre

img_2487 (MMS)

Spännande värre


Vi åker och klipper oss!

img_2483 (MMS)

Vi åker och klipper oss!


Jo men han e ju som fin den här skrutten.

img_2473 (MMS)

Jo men han e ju som fin den här skrutten.


Sen vågade hon!

img_2470 (MMS)

Sen vågade hon!


Sen hängde hon vid stegen

img_2464 (MMS)

Sen hängde hon vid stegen


Först fegade hon

img_2462 (MMS)

Först fegade hon


Det e skillnad på räkor och räkor.

img_2459 (MMS)

Det e skillnad på räkor och räkor.


Cooling

img_2460 (MMS)

Cooling


Crap.

Jaaaa, godmorgon. Eller nåt. Bad sambon ta Charlie för en timme sen, då han hållit mig vaken i en timme. Nu ligger jag i sängen och kan såklart inte somna om. Har ju slutat sova iaf så det spelar ju ingen roll. Jag är så trött i kroppen så att jag vill dunka huvudet i väggen flera gånger om dan. Jag gör det ju inte, men så är känslan. Det mesta är bajskorv just nu asså. Själv med barnen typ jämt eftersom sambon jobbar så. Trött å jävlig för att jag aldrig får sova. Orkar inte hitta på nåt kul med Molly, som nu inte får va på dagis alls. Trots att vi betalar fullt. Jo faktiskt. Saknar mig själv litegrann. Pengar finns det inte så mycket nu heller. Nåt roligt alls? Nää. Jag har två fina, friska och underbara barn vilket ju ändå är det som är viktigast.

Broccolisoppa med bacon.

img_2449 (MMS)

Broccolisoppa med bacon.


Pyssel värre.

img_2448 (MMS)

Pyssel värre.


Gröt.

img_2434 (MMS)

Gröt.


Checka ögonfransarna, sjukt långa.

img_2416 (MMS)

Checka ögonfransarna, sjukt långa.


Godmorgon!

Fan vilken skön kväll jag hade igår. Själv med kidsen, men ändå, eller kanske just därför. Vi mös. Rötjut och soffan för mig själv, underskattat. Nu är det morgon och det är molnigt. Inga planer idag... Rätt skönt. Hej då.

Fredagsmys. Och ja, hon fick godis idag.

img_2400 (MMS)

Fredagsmys. Och ja, hon fick godis idag.


Nu börjar det regna!

img_2387 (MMS)

Nu börjar det regna!


Typ så här, hela tiden.

img_2376 (MMS)

Typ så här, hela tiden.


Hej, jag blir 4 mån imorrn. Jag är drygast...

img_2365 (MMS)

Hej, jag blir 4 mån imorrn. Jag är drygast i stan och vill bara va i famnen.


Vilken fin hållplats vi har.

img_2361 (MMS)

Vilken fin hållplats vi har.


Har ett bart underliv.

Morgonkaffet e sedan länge klart, å den lilla ungen kommer säkert vakna snart. Mamman är bara ganska glad, men ska ändå ge sin skrutta ett bad. Hemmet e ostädat och rätt så dammigt, men som ni vet ändå jävligt glammigt. Champagne, snittar och goda ostar, ja här spelar ingen roll va re kostar. Att sitta å blogga å komma på rim, de e ju lätt bättre än å gå på babysim. Ni vet ju att jag e en riktigt störd en, å då kan jag ju ändå fortsätta va värsta nörden.

Mitt sällskap igår kväll. Går ju bra.

img_2360 (MMS)

Mitt sällskap igår kväll. Går ju bra.


RSS 2.0