Bajamaja.

Tillbaka hemma igen. Vi kom hem i tisdags, efter åtta timmar i bilen..
Det gick bra, vi stannade och shoppade i linköping så lilla skrutt fick springa av sig.
Åka bil långt är riktigt trist alltså.

Hade det hur bra som helst i Simrishamn med kalasväder och stooor trädgård. Grillade tyyyp hela tiden och hade det mysigt till tusen. Ville inte alls åka hem.

Imorse kl 5 åkte sambon på paintball-tävling i Norge tillsammans med min kompis sambo, så ikväll bär det av ut till henne och barnen på landet. Har packat välling och rödvin så det blir skönt. Dessutom har de pool. Jojo, fint ska det va.

Idag var mamma och hennes man här och så åkte vi till sigtuna med min bror och hans tjej. Flanerade, åt glass och svettades. Vilket väder hörrni! Tackar.

Har fått nån slags mag-grejs....för att inte gå in för mycket i detalj så kan vi säga att jag INTE är hård i magen. Alls.
Knaprar mariekex just nu för att försöka få fason på det.
Shit är bara förnamnet.
Fiskeänka med mobilt bredband.

Fiskeänka med rödtjut och datorn i knät.
Nu kanske ni tror att det är synd om mig som sitter här ensam på Österlen och blir lite på pikalurven.
Oh nej, det här är så jäkla nice. Dotter sover, sambo iväg på fiske, rödvin på stor ask, en brasa i vedspisen och mobilt bredband. Kanske inte va andra anser vara njutning men hey...En få va gla för de lilla!

Vi är i pappas hus som ligger utanför Simrishamn.
Vi kom idag efter att ha åkt från Ljungby där vi sov en natt på ett hotellsom va rätt okej. Vi hade bokat ett som vi, när vi såg det utifrån gatan, passerade snabbare än fort. Det såg ut som värsta ryskaknarkartillhållpå70talet-hotellet...shit, va scary.
Fick sova gott iaf och hotellfrulle vet ni ju va jag tycker om.

*fyller på lite vin*

Huset står tomt här hela året innan vi kommer och ändå funkar allt, det imponerar på mig. Vatten, el och värme funkar än så länge som det ska. Men vi har ju en liten hustomte som bor här i byn som klipper gräs och spolar vatten och kolla lite läget på grejerna. Han heter Assar och pratar så bred skånska så att jag blir helt snurrig asså.
Assar e ju ett riktigt svenskt namn men min sambo e tydligen helt på det klara att han heter AssaD. Det är rätt kul. En liten gubbe mitt i skåne som heter Assad. coolt. Jag låter honom tro det.

Det finns även en liten pub här i byn som ju faktiskt blir lite av ens räddning om man tröttnar på varandra eller bara vill se nååååågon annan. Vi gick dit idag för att äta lite mat och ta en stor öl.
Jaha, de har tydligen inga rättigheter längre för att han som haft det i alla år drack för mycket själv. tack för det liksom.
Han va från Göteborg.

Nä, nu ska jag röka litegrann.

Puss

Everymansright is very good.

Nu är vi hemma från Åland igen. Underbart är ett understatement när det gäller att få sova i sin egen säng igen. Satan, va skönt det är.

Vi har haft det jättemysigt och huset va jättenice. Stooor gräsmatta som gav en smak av hur det är att ha trädgård och barn; Okej du har bara pyjamas, men ta på dig skorna och gå ut och lek innan frukosten iaf.
Mycket skönt.
Vädret har varit kanon hela tiden förutom igår, så klaga verkar asdumt.

En rolig grej, tycker jag och bara jag, var att en av anledningarna till att hyrde hus på Åland, var för att min kära man ska ha bra fiske i närheten och att han glömde alla fiskespön hemma. Stackarn.
Mohahaha!
Borde inte skratta åt honom alls, det är ju samma hemska sak som att jag skulle glömma concealern hemma. Liksom ba.
Allemansrätten i Sverige är en grym grej. Man kan i stort sett fiska nästan var som helst. På Åland kan man inte det utan fiskekort antingen från turistbyrån eller från den som äger marken. Hur tar man reda på vem som äger marken då? Inge krångligt alls.

För mig är det ju bara kul att va borta från den här byn som jag gått i med barnvagn i typ ett år, så miljöombytet var värt mer än det mesta. Sambon fick ju typ lappsjuka efter tre dar utan varken fiskespön eller internet. Så när vi bestämde oss för att åka hem en dag tidigare för att vädret ändå var dåligt, så blev han uppåt värre och visslade "Stockholm i mitt hjärta" när han städade.

Idag åker vi till Simrishamn för att va där typ en vecka. Det blir oxå skönt.
Vi ska bo över i Ljungby (av alla jäkla ställen), för att det blir för långt för lilla skrollan att åka bil i sex timmar. Jag fasar dock för de fyra timmar vi har till Ljungby. Men när jag tänker på att jag ska få hotellfrukost imorrn så blir jag glad igen!

Tjoflöjt da


Fel dag och ingen mjölk till kaffet.

Vi skulle ha åkt till Åland idag men det blir imorrn istället. Vi hade tagit fel på dag...byte av huset var på söndagar, inte lördagar. Jäkla tur att det fanns plats på båten på söndag.

Semester för hela familjen just nu. Nice.
Vi har inte riktigt listat ut vem som tar hand om dottern. Vi har båda semester ju?
Men jag börjar jobba 4e aug och då börjar sambons pappaledighet så då löser det sig.

Vad ska man göra idag då? En hel dag för mycket i planeringen liksom.
Inte nåt typ.

RSS 2.0